kziel1 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 jak usunąć ten błąd, co mi sie pojawia i wogole co to jest? przy graniu wyskakuje mi okienko z treścią: "Instrukcja spod "0x6928b256" odwołuje się do pamięci pod adressem "0x69d346cc". Pamięć nie może być "read". Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji" mam windows xp prof SP2 podobne okienko wyskakuje przy wyłączaniu komputera (znowu jakies cyferki ale pisze ze powinno byc write). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 jak usunąć ten błąd, co mi sie pojawia i wogole co to jest? przy graniu wyskakuje mi okienko z treścią: "Instrukcja spod "0x6928b256" odwołuje się do pamięci pod adressem "0x69d346cc". Pamięć nie może być "read". Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji" mam windows xp prof SP2 podobne okienko wyskakuje przy wyłączaniu komputera (znowu jakies cyferki ale pisze ze powinno byc write). Najprawdopodobniej jest to błąd aplikacji-czesto takie rzeczy się zdarzają. Pamiętam jak to samo kiedy ś miałem przy odtwarzaniu tylko jednego pliku mp3 przez Jet Audio- zmiana wersji odtwarzacza pomogła. Oczywiście może też być inny powód związany ze sprzętem - możesz np mieć podkręcone lub uszkodzone pamięci ram-wtedy już gorsza sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...