Skocz do zawartości
kziel1

Blad Przy Graniu

Rekomendowane odpowiedzi

jak usunąć ten błąd, co mi sie pojawia i wogole co to jest?

przy graniu wyskakuje mi okienko z treścią:

"Instrukcja spod "0x6928b256" odwołuje się do pamięci pod adressem "0x69d346cc". Pamięć nie może być "read". Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji"

mam windows xp prof SP2

podobne okienko wyskakuje przy wyłączaniu komputera (znowu jakies cyferki ale pisze ze powinno byc write).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak usunąć ten błąd, co mi sie pojawia i wogole co to jest?

przy graniu wyskakuje mi okienko z treścią:

"Instrukcja spod "0x6928b256" odwołuje się do pamięci pod adressem "0x69d346cc". Pamięć nie może być "read". Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji"

mam windows xp prof SP2

podobne okienko wyskakuje przy wyłączaniu komputera (znowu jakies cyferki ale pisze ze powinno byc write).

Najprawdopodobniej jest to błąd aplikacji-czesto takie rzeczy się zdarzają. Pamiętam jak to samo kiedy ś miałem przy odtwarzaniu tylko jednego pliku mp3 przez Jet Audio- zmiana wersji odtwarzacza pomogła. Oczywiście może też być inny powód związany ze sprzętem - możesz np mieć podkręcone lub uszkodzone pamięci ram-wtedy już gorsza sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi