Heavydrinker Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam, jaka byłaby najlepsza płyta główna ( do 750 PLN ) i pamięci ( do 1000 PLN; 2x 1024 MB ) do Core 2 Duo E4300?? Zastanawiałem się nad ASUS P5N32-SLI SE Deluxe i Patriot Signature DDRII 2GB/533 (2 x 1GB) CL4. Chodzi mi tu głównie o możliwości OC pamięci no i samego proca. Czytałem gdzieś, że ta płytka daje rade jeśli chodzi o procesor, ale za to z pamięciami nie jest tak ładnie. Proszę o wskazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Powiedział bym Ci ale nie wiem gdzie zostawiłem swoją szklaną kule. Radze poczekać do premiery. Jak na razie chyba można polecić wszystko to co pod E6300 i mieć nadzieję, że równie dobrze spisze się przy E4300 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Powiedział bym Ci ale nie wiem gdzie zostawiłem swoją szklaną kule. Radze poczekać do premiery. Jak na razie chyba można polecić wszystko to co pod E6300 i mieć nadzieję, że równie dobrze spisze się przy E4300 :wink:e4300 jest już do kupienia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 e4300 jest już do kupienia ;) To pewnie już wielu użytkowników od dawna go ma i porobiło testy... Ja bym poczekał na relację w jakiś serwisie lub kogoś z forum :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Co do wybory płyty i pamięci pod tego procka, to lepiej zaczekać aż któryś z userów przetestuje go i z czasem będzie wiadomo co jest dobre a co nie ;] Edytowane 9 Stycznia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Pewnie ja w przyszlym tygodniu jak plyte kupie bo proc juz jedzie :) A jak bedzie zel to na allegro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...