Skocz do zawartości
Heavydrinker

Jakie Pamięci I Jaka Płyta Do Core 2 Duo E4300

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jaka byłaby najlepsza płyta główna ( do 750 PLN ) i pamięci ( do 1000 PLN; 2x 1024 MB ) do Core 2 Duo E4300??

Zastanawiałem się nad ASUS P5N32-SLI SE Deluxe i Patriot Signature DDRII 2GB/533 (2 x 1GB) CL4. Chodzi mi tu głównie o możliwości OC pamięci no i samego proca. Czytałem gdzieś, że ta płytka daje rade jeśli chodzi o procesor, ale za to z pamięciami nie jest tak ładnie. Proszę o wskazówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Powiedział bym Ci ale nie wiem gdzie zostawiłem swoją szklaną kule. Radze poczekać do premiery. Jak na razie chyba można polecić wszystko to co pod E6300 i mieć nadzieję, że równie dobrze spisze się przy E4300 :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedział bym Ci ale nie wiem gdzie zostawiłem swoją szklaną kule. Radze poczekać do premiery. Jak na razie chyba można polecić wszystko to co pod E6300 i mieć nadzieję, że równie dobrze spisze się przy E4300 :wink:

e4300 jest już do kupienia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

e4300 jest już do kupienia ;)

To pewnie już wielu użytkowników od dawna go ma i porobiło testy...

Ja bym poczekał na relację w jakiś serwisie lub kogoś z forum :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi