Tomkoon Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam! Mam neostradę 512. Chciałbym rozdzielić ją na 2 komputery za pomocą routera. Wolałbym żeby router był przewodowy, nie miał wewnętrznego firewalla lub przynajmniej żeby dało się go wyłączyć. Co moglibyście mi polecić niedrogiego i dobrego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 o, ja sie tez dopisze. Zaznaczam, ze szukałem, ale nie znalazłem. Moze zle szukałem? W kazdym razie tez rozgladam sie za routerem, ktory mi podzieli neostrade na dwa kompy. Wazne zeby sie nie wieszał, funkcji nie musi miec duzo. I zeby po restarcie pamietal ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Draytek Vigor 2X00 ja mam 2500, zamontowany 8 miesięcy temu i zapomniałem, że go mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 a taniej nie da rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Moze ten http://www.maxaudio.pl/sklep/artykul/id/7929 "Dodatkowym atutem urządzenia jest możliwość pracy zarówno z łączami ADSL na liniach analogowych (Aneks A –@@@@@@ ADSL over POTS) jak i cyfrowych (Aneks B –@@@@@@ ADSL over ISDN). Do urządzenia dołączony jest program, dzięki któremu proces konfiguracji urządzenia do współpracy z usługą Neostrada oraz Net24 jest wyjątkowo łatwy i szybki." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Linksys AG-241. Zero problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) http://www.allegro.pl/item165175406_neostr...a_24h_lodz.html czy może być do dzielenia neo 1mb na dwa komputery i bezproblemowe podłączanie i użytkowanie albo coś innego do 150zł no może trochę więcej (ważne musi działać przy p2p) pomoże ktoś Linksys AG241-EU dobre to? Edytowane 22 Lutego 2007 przez waldemas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...