ChomiK Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) witam ... Od pewnego czasu zauwazylem ze w newsach na purepc pojawia sie duzo teatow na temat laptopow marki toshiba. Nie byloby w tym nic dziwngo gdyby nie fakt, ze owe niusy ocieraja sie czasem o smiesznosc - dla przykladu informacja o przedluzonej gwarancji [kogo to niby interesuje - dlaczego nie pisac o gwarancji jakiegokolwiek innego producenta jakiegokolwiek innego sprzetu komputerowego], albo na przyklad jeszcze zabawniejszy - 'firma toshiba i ich specjalna promocja dla dilerow' [w skrocie chodzilo o to, ze diler ktory sprzeda najwiecej dostanie jakas tam wycieczke do egzotycznego kraju...]. Jedyne co mi sie rysuje w glowie to jeden wielki znak zapytania - PO CO NAM TE NIUSy [?] - odpoowiedz wydaje sie jednoznaczna - sa to niusy sponsorowane - prawidlowosc ta wydaje sie potwierdzac fakt, ze wszelkie moje proby [lekko kasliwe ale jednak kulturalne] komentowania owych niusow nie przechodza moderacji ... zadaje zatem oficjalne pytanie - nie chce nikogo oceniac - chodzi mi tylko o rozwianie moich watpliwosci [badz nie] ... [?] Edytowane 10 Stycznia 2007 przez ChomiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Hmmm... Na pytanie 'kogo to niby interesuje' pozwole sobie odpowiedziec - np mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 prawidlowosc ta wydaje sie potwierdzac fakt, ze wszelkie moje proby [lekko kasliwe ale jednak kulturalne] komentowania owych niusow nie przechodza moderacji ...Prawdę mówiąc rzadko które komentarze pojawiają się pod newsami. W tej chwili zdaje się jest tak, że moderator musi zatwierdzić dany komentarz. Z własnego doświadczenia wiem, że na takie zatwierdzenie komentarza trzeba trochę poczekać. Powinno się to zmienić gdy administracja wprowadzi pewne modyfikacje, jakaś integracja forum i strony czy coś. ;) Kiedy to nastąpi? O to trzeba już pytać administrację. W każdym razie nie jest tak, że Twoje komentarze (lekko kąśliwe ale jednak kulturalne ;)) nie pojawiają się, nie dlatego, iż są niewygodne. Po prostu moderacji (lub redakcji) sie nie chce. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Wszystkie newsy tego typu są oznaczone jako informacje prasowe. Pracujemy nad możliwością customizacji strony głównej i możliwości filtrowania niektórych taksonomii przez użytkowników. Co do komentarzy: są zatwierdzane raz dziennie, czasami raz na 2 dni. Filtrowane są tylko bluzgi i spam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 kain - strasznie 'niszowy' jestes ;] dzieki za rozswietlenie sytuacji ... mam nadzieje ze sytuacja ulegnie w niedalekiej przyszlosci poprawie [czas oczekiwania] pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Chomik potraktuje to jako komplement :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...