zaxwardx Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Witam. Mam zamiar niedługo złożyć kompa na Intel Core 2 Duo. Do tego chciałbym kupić 1GB RAM'u i mam pewien dylemat, otóż nie wiem czy kupić to w jednej kości, czy w dwóch. Nie planuję w najbliższej przyszłości dokupywać RAM'u (dopiero za jakieś półtora roku). Ogólnie komp ma mi starczyć na parę lat. Co w takim przypadku będzie lepsze? Edytowane 11 Stycznia 2007 przez zaxwardx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 W chwili obecnej tak naprawde "dobre" zestawy sa sprzedawane tylko parowane. Dalej sam sobie odpowiedz na pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jesli dlugo nie zamierzasz dokupowac ramu to zdecydowanie 2x512 jak i kolega wyzej radzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 jak bedziesz ropzbudowywal kompa w najblizszym czasie to 1x1GB ajak przez dlugi czas nie ebdziesz zmianila czy dokupywal ramy to 2x512MB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...