maczeta10 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam wszystkich mam do was pytanie niedawno zepsuła mi się moja karta graficzna była to ATI radeon x800 xl series 256mb/256-bit DDR3 Serwis albo nie potrafi jej naprawić albo... zaproponowali mi w zamian za nią Radeon X1600 Pro Sapphire 256 MB /128- bit DDR3 tylko ze na pci nie wiem czy ta karta jest godna uwagi będzie lepsza od tej co miałem jeśli chodzi o pci to nie ma problemu mam dobrą płytę i pci posiada :-) Pomóżcie proszę muszę się szybko zdecydować i odpowiedzieć :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Czyżby na pewno PCI? Prędzej chyba PCI-Express, trochę różnica jakby nie patrzeć ;) Powiedz im żeby się bujali z tym radkiem x1600, do pięt nie dorasta x800, a poza tym jak mniemam twój radek był na AGP, a chcą ci wcisnąć grafe na PCI-E, także wykiwają cię podwójnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 tak jak @janio napisał, z tym x1600 to mogą się bujać, niech zaproponują Ci coś innego, a jak nie to walcz o zwrot pieniędzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Dzięki za szybką odpowiedz odmówiłem i czekam na inne propozycje zobaczymy co wymyślą :-) edit: a co byście polecili w zamian za x800 ? Edytowane 12 Stycznia 2007 przez maczeta10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 najpierw powiedz ile za nią dałeś, wtedy będzie można myśleć, bo powinni Ci dać w zamian kartę o podobnej wartości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasi Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 w przypadku zwrotu pieniędzy powinieneś dostać dokładnie tylke co masz na fakturze/paragonie, żeby Ci czasem nie oddali tyle co teraz kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Jeszcze może podaj nazwę sklepu. Lepiej wiedzieć wcześniej gdzie są tacy oszuści. x1600pro za x800xl - dobre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fanboy Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jeszcze może podaj nazwę sklepu. Lepiej wiedzieć wcześniej gdzie są tacy oszuści. x1600pro za x800xl - dobre :Pwez z doplata x1950 pro to jedyny godny nastepca x800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...