szpak Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 mam monitor (zadna rewelacja a raczej porazka) samtron samsung 55e i pewnego pieknego dnia okazało sie ze sie ułamam kabel i zginoł kolor czerwony i trzeba było kabel wynmienic wiec kupiłem przedłuzke i zaniosłem do elektryka zrobili wszystko cycus glancus tyle ze komp teraz nie wykrywa monitora tz ze mi działa na karzdej rozdzielce na 60 hz !!! masakra ...i dało sie jakos za krzdym rzem instalowac przerozne stery az sie udało jakos zainstalowac ale to strasznie dlogo trwa i teraz zupełnie mi nie wychodzi moze jest jakis program co mi ustawi odswierzanie ekranu ...mam karte ati r9000 a stery to jakie tylko bedzie trzeb a pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Nie obraż się ale powinieneś zanieść monitor do elektronika a nie do elektryka to byś miał na pewno zrobione dobrze.Atak na poważnie,kupiłes zły przedłużacz bez połączenia DDC i teraz karta nie może rozpoznać typu monitora.Musiz am ustawić częstotliwość odświerzania we własciwosciach monitora.Wiem o tym bo sam miałem problem z kabelkiem ale sobie poradziłem z podłączeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 eheh no mała pomyłaka do elektronika był zanoszkony ..a z ta przejsciowka to taka tylko mogłem dostac a we własnosciach nic nie daje :( bo w tej ikonce kołozegara ati jest 60 hz a tam sie <span style="color:red;">[ciach!]</span>e nei chde zmienic i jest 60hz a powino byc 75 a to juz jest roznica teraz nei moge 1h przy kompie usiedzic nie ma jaksiegos programu ??? powerstript nic nei daje!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 poszukaj programu hz tool, a po drugie mozesz zmienic recznie na jakis inny sterownik monitora i powinienes miec mozliwosc zmiany odswiezania pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 prubowałem cudowałem z tymi sterami i nic mowie co jakis czas sie uda ale jaka jest kolejnosci i jaki ster trzeba zainstalowac nei mam pojecia ..wiem ze jak juz jakikolwiek sie zainstaluje ze jest jakas mozliwosc zmiany odswierzanai to potem juz moge instalowac włsciwy i jest ok a tak to lipa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Ale masz problem.... Ja od trzech tygodni mam tylko 16kolorków i nienarzekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ja do odswierzania uzywam programu power strip jest tam dobre narzedzie zwane advance timing options i tam ustawiam wszystkie hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 To kup normalny kabel ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 hz tool po ustawieniu tak jak powinno byc i zastosowaniu nic nei zmienia a power stripem tez prubowałem i nic <span style="color:red;">[ciach!]</span>a wiem chyba dlaczego za nic sie nie che zainstalowac bo po formacie zaraz zrobiłem ubdate systemu i tam jakise noiwe sprzety sie posciagały i pewnie przez nic bo zawsze sie jakos udawało ustawic jak myslicie to przez to ???? "Ale masz problem.... Ja od trzech tygodni mam tylko 16kolorków i nienarzekam" jesli ten opis co masz jest prawdziwy to sie ciesz ze masz 16 kolorow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 To kup normalny kabel ! a ten co kupiłem to niby jakis normalny i jak si eokazałąo brakowało mu jednego kabelka w srodku !! nie mam u meni w miescie (czytaj dziura ) za durzo sklepow z takimi rzeczami nie mam wcale a jedyne co mogłem dostac to była przedłuzka !! a jaki to mam byc ten normalny to z komputronika zamowie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 To kup normalny kabel ! a ten co kupiłem to niby jakis normalny i jak si eokazałąo brakowało mu jednego kabelka w srodku !! nie mam u meni w miescie (czytaj dziura ) za durzo sklepow z takimi rzeczami nie mam wcale a jedyne co mogłem dostac to była przedłuzka !! a jaki to mam byc ten normalny to z komputronika zamowie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 To kup normalny kabel ! a ten co kupiłem to niby jakis normalny i jak si eokazałąo brakowało mu jednego kabelka w srodku !! nie mam u meni w miescie (czytaj dziura ) za durzo sklepow z takimi rzeczami nie mam wcale a jedyne co mogłem dostac to była przedłuzka !! a jaki to mam byc ten normalny to z komputronika zamowie ?? Dokladnie! http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=442 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...