Gość Pacific Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Siema.. Więc tak.. Mam neostrade no i modem podpiety pod USB. I ta dioda od zasilania na modemia tak mruga i słabo święci aż po jakimś czasie gaśnie całkiem a co za tym idzie wyłacza sie cały modem i odcina mi neta. Wtedy odłaczam modem od USB podłaczam jescze raz i wszystko jest ok. Da sie temu jakoś zaradzić ? Więcej prądu na USB mu trzeba czy jak ? Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Pacific Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Spróbuj z innym kablem USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Kabel na stało jest zwiazany z modemem ;) Ale próbowałem podpinać pod wszystkie porty USB i do tych z tyłu na mobo i do tych na panelu z przodu obudowy... Dalej to samo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 U dziewczyny na neo obserwuje podobne miganie ale jej nie rozlacza, cos mi sie wydaje ze to wina modemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...