Fredek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Tuż to ma wydajność jak C2D :D Gratki wyniczek bardzo el0 niema co :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Gratki panowie!!! kaskada rządzi :D a pomysleć że to taki sam proc jak u mnie się kisi :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Gratulacje! Aż chciałoby się powiedzieć: Jeszcze, jeszcze... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 No No hopaki zaszaleliscie Gratulejszyn ;) Ale mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Rano wszedłem na wykop a a tam info o 7GHz by PPC. Gratulacje. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 kurna pobili nas na celku :( trzeba bdzie sie za ln2 zakrić <_< http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=130877 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 kurna pobili nas na celku :( trzeba bdzie sie za ln2 zakrić <_< http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=130877 i wszystko jasne - mieliscie tragiczne chlodzenie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 i wszystko jasne - mieliscie tragiczne chlodzenie :P no tak na wc sie lepiej kreci :cry: ale upgrate kaskady w planie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 99tomcat - omg co za rysunek na XS dodałeś :lol: Zbijcie ich... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) podeślij mi chłopie z 30 literów ln2 to sie pomyśli :razz: 99tomcat - omg co za rysunek na XS dodałeś :lol: Zbijcie ich... to jest plakat z II W.ś -prawda ,że klimatyczny? B) Edytowane 30 Stycznia 2007 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...