wilczurek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Więc kupiłem "Garść" oplotów . Zdejmuje sobie najpierw plastik molex-owy , oczywiście ostrożnie żeby nie uszkodzić blaszek . Ale teraz nIe moge ich znowu wpiąć!! Co trzeba rozgiąć , podgiąć , 1 słowem jaki patent aby to znowu można było użytkować?? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 No skoro zagiąłeś te blaszki, żeby wtyczka wyszła to chyba trzeba je spowrotem odgiąć, nieprawdaż? Myślenie nie boli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 to chyba najbardziej błachy problem na tym forum z jakim się spotkałem, przestudiuj innego zapiętego molexa, powinieneś sobie poradzić z zapięciem starego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Te blaszki które odginałeś, żeby wyjąć bolec musisz spowrotem wygiąć do "pierwotnej" :wink: pozycji, czyli wkładasz igłę w środek tego bolca i odginasz blaszki żeby wystawały na zewnątrz B) Nie wiem czy zrozumiesz, ale pokombinuj :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 11 tematów niżej masz elegancki przewodnik (wersja luxury - z rysunkami! :D ), ale skoro nie chce się poszukać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) no fakt jest . admini ,moderatorzy dziełać z tym tematem . do zamknięcia;D Edytowane 14 Stycznia 2007 przez wilczurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...