Skocz do zawartości
MaZZeo

2007 Rok A Pc :)

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.gamespot.com/pages/forums/show_...pic_id=24525221

Tutaj macie troche starszy (kwiecień 2006) spis gier na 2007 rok, ale nadal jest on aktualny :) Chyba nie byo takiego tematu, więc założyłem. Ten link powinien uciszyc tych, którzy przepowiadają upadek PC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęło mi wręcz tarmosić przyrodzenie jak zobaczyłem ze Disciples III wychodzi, dodatkowo czekam na Dragon Age i Witchera(i tak pewnie wyjdzie w 2008 :lol2: ). Osobiscie mam nadzieje ze gry przestaną być nowymi 3dmarkami( jak zawsze fatalnie zoptymalizowanymi :-|) a zaczną przedstawiac cos ciekawego na płaszczyznie dla gier najwazniejszej. Choc oczywiscie w 2k6 pare ciekawych tytułów sie znalazło, inaczej bym wogóle na forum o grach nie zaglądał :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęło mi wręcz tarmosić przyrodzenie jak zobaczyłem ze Disciples III wychodzi, dodatkowo czekam na Dragon Age i Witchera(i tak pewnie wyjdzie w 2008 :lol2: ). Osobiscie mam nadzieje ze gry przestaną być nowymi 3dmarkami( jak zawsze fatalnie zoptymalizowanymi :-|) a zaczną przedstawiac cos ciekawego na płaszczyznie dla gier najwazniejszej. Choc oczywiscie w 2k6 pare ciekawych tytułów sie znalazło, inaczej bym wogóle na forum o grach nie zaglądał :wink:

To już jest żle z tobą jak gry cię podniecaja... :lol2: zartuje oczywiscie ja tam czekam na STALKERA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym roku czekam na STALKERA, nowego PES, przydałaby się jakaś dobra rajdówka i boks(ile to już lat nie było nic takiego na PC) ew inna napierdalanka, bo takich gier na PC brakuje. A Witcher wyjdzie jak będzie gotowy, podobnie jak DNF.

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi