MaZZeo Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 http://www.gamespot.com/pages/forums/show_...pic_id=24525221 Tutaj macie troche starszy (kwiecień 2006) spis gier na 2007 rok, ale nadal jest on aktualny :) Chyba nie byo takiego tematu, więc założyłem. Ten link powinien uciszyc tych, którzy przepowiadają upadek PC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Ice Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 http://ve3d.ign.com/articles/753/753728p1.html tutaj kilka z ciekawszych tytułów na rok 2007 http://www.penny-arcade.com/forums/viewtop...hp?t=1073842430 tu duża lista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zaczęło mi wręcz tarmosić przyrodzenie jak zobaczyłem ze Disciples III wychodzi, dodatkowo czekam na Dragon Age i Witchera(i tak pewnie wyjdzie w 2008 :lol2: ). Osobiscie mam nadzieje ze gry przestaną być nowymi 3dmarkami( jak zawsze fatalnie zoptymalizowanymi :-|) a zaczną przedstawiac cos ciekawego na płaszczyznie dla gier najwazniejszej. Choc oczywiscie w 2k6 pare ciekawych tytułów sie znalazło, inaczej bym wogóle na forum o grach nie zaglądał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zaczęło mi wręcz tarmosić przyrodzenie jak zobaczyłem ze Disciples III wychodzi, dodatkowo czekam na Dragon Age i Witchera(i tak pewnie wyjdzie w 2008 :lol2: ). Osobiscie mam nadzieje ze gry przestaną być nowymi 3dmarkami( jak zawsze fatalnie zoptymalizowanymi :-|) a zaczną przedstawiac cos ciekawego na płaszczyznie dla gier najwazniejszej. Choc oczywiscie w 2k6 pare ciekawych tytułów sie znalazło, inaczej bym wogóle na forum o grach nie zaglądał :wink: To już jest żle z tobą jak gry cię podniecaja... :lol2: zartuje oczywiscie ja tam czekam na STALKERA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Btw. Powiedzcie mi ile to już lat tworzą Witchera ?? bo sam na to czekam a tu nic. Stronka nieaktualizowana od dawna, zero info o wymaganiach sprzętowych... nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) W tym roku czekam na STALKERA, nowego PES, przydałaby się jakaś dobra rajdówka i boks(ile to już lat nie było nic takiego na PC) ew inna napierdalanka, bo takich gier na PC brakuje. A Witcher wyjdzie jak będzie gotowy, podobnie jak DNF. Edytowane 15 Stycznia 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 a gdzie jest nasz koffany księciunio bomby atomowej?? :lol: nikt na niego nie czeka? Mnie bardzo interesuje S.P.O.R.E - to chyba najoryginalniejszy tytuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 jakiś fajny snowboard by się przydał coś jak SSX na PS2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...