losiak Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Mam problem z tymi sterami a dokladniej z ogladaniem filmow na telewizorze. w momencie wlaczenia bylejakiego filmu (*.mpg,*.avi, itp) ekran na telewizorze znika. Gdy wylacze film ekran sie pojawia. mial moze ktos cos takiego ?? moze w ustawieniach trza pogrzebac ??? P.S sprawdzalem na win98 i winXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 u mnie cos podobnego bylo, ale to tylko wtedy jak wykrecilem karte do granic jej mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Zamień z zakładce NView ekran podstawowy z pomocniczym, tzn: telewizor musi być ustawiony jako ekran podstawowy, a monitor jako pomocniczy. Wtedy na telewizorze uzyskasz możliwość oglądania filmu (kosztem monitora, gdyż wtedy na monitorze zobaczysz tylko czarny ekran - ale myślę, że jest to mnijsze zło...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...