Gość Pacific Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Elo, wiec na poczatek napisze, ze naprawde nie wiedziałem gdzie o tym napisac dlatego przepraszam jesli temat znajduje się w niewlasciwym miejscu. Moj problem polega na tym, ze gdy pisze posta to po nacisnieciu "Dodaj odpowiedź" włacza mi się puste tło w przeglądarce a nie powraca do tematu :mur: Ale post przeze mnie napisany się zapisuje. Kiedyś tego problemu nie miałem a teraz to występuje on przy kazdym postowaniu... :-| Dlatego pytam, czy problem ten wynika z moich ustawien w profilu czy tez mojej przegladarki ? Uzywam Firefoxa.. PzDr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) Bardziej by chyba pasowało do tutaj, no ale w sumie to niekoniecznie dotyczy forum tylko Twojej przeglądarki. Też tak miałem, ale nie pamiętam czy dalej tak jest :lol: W ustawieniach raczej nic nie zmieniałem. Teraz zadziałało tak jak powinno. Zobacz w innej przeglądarce czy też tak jest. Edytowane 17 Stycznia 2007 przez ziomalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 w operze tez tak czasem mi sie zdarza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...