RS Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) Czesc, dziwi mnie cos w abonamecie Ery Mam oferte ktora sie zwie: uniwersalna 3x40minut. Co jakis czas sprawdzam stan konta i dzisiaj ZONK. Dlaczego majac 570 darmowych minut, mam saldo 10zl ?(nie korzystam z internetu przez tel.) Wszedlem na I-boa, sprawdzilem zestawienie polaczen/sms. Za niektore polaczenia jest 0 zl a za inne - na ten sam numer sa naiczane koszta !. Tak samo z sms, poprzeplatane sa darmowe i takie za 0,2zl. Moze mnie ktos oswiecic o co chodzi ? Screen z zestawienia polaczen. Podkreslilem ten sam nr jednym kolorem polaczenia, drugim sms..... raz sa koszta innym razem 0zl. To pierwsza strona zestawienia - wiadomo, ze jeszcze darmowe minuty nie wykorzystane... Edytowane 18 Stycznia 2007 przez RS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Telefon do BOA wszystko powinien wyjaśnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Bo skonczyli Ci sie darmowe minuty do wszytkich sieci (Orange, Plus), a te 570 minut masz do wykorzystania na rozmowy w sieci ERA i na telefony stacjonarne. Podejrzewam ze te 570 min pochodza z pakietu promocyjnego (10 h na rozmowy przez 10 miesiecy) a to dotyczy tylko polaczen do ERY i na tel. stacjonarne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dokladnie - polecam przyjrzec sie uwaznie posiadanemu pakietowi bezplatnych minut. Do wszystkich sieci masz 120minut (wspomniane przez Ciebie 3x oferta uniwersalna), reszta to zapewne tylko do stacjonarnych i Ery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) I później przez to, ze ludzie nie czytają umów i regulaminów, powstają różne dziwne historie. Jak to Era oszukuje ludzi itp. itd. Edytowane 19 Stycznia 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 a cio to ta 3XEra uniwersalna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 mam to samo:) szkoda ze najpierw mi zzera caly abonament - mimo ze dzwonie tylko na ere - potem uaktywnia sie ten bonus, a za polaczeina poza siec - płać wolalbym zeby mi po wykorzystaniu 200min do ery od razu na tego bonusa przeszlo, a tak korzysta z uniwersalnej 40min do wszystkich siecil;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...