Gość Soker Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 To samo co u góry ale dodam jescze że u mnie na sieci od wczoraj uznał że blokuje porty na progzy P2p :P wałł a kolega z innej sieci musiał sie z tym uporać i pozmieniać porty w programach np KaZaA i na jaki port sie najlepiej podlonczyc ?? prosze o odpowiedź z góry ThanX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 W kazie porty wybierane są chyba dynamicznie, więc praktycznie nie sposób je zablokować. W innych programach p2p są to z reguły porty wysokie, tj > 1024. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 nie są dynamicznie w Kazie jest podany jeden odpowiednik i to jest coś 12** i zmieniłem go np na 23 i śmiga tzn najwieksza moja prędkość to 20 kb/s to szybko ?? i jeszcze jedno pytanko mam : Jak zmienić porty w DC ?? :P tego tam niema tak jak w kazie to trzeba chyba bardziej grzebac w głębiach programu :P TRUDNO KIEDYS DO TEGO DOJDE ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Jakbyś nie zauważył, to ustawiłeś port dla połączeń przychodzących. Nie wypowiadaj się jak się nie znasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Kazaa zmienia dynamicznie porty jak najbardziej i nie tylko kazaa. Dc co prawda nie uzywam ale z teg oco widzialem t ozmiana portu nie wiele Ci pomoze, przeciez laczysz sie z HUBEM ktory stoi na jakims porcie tak wiec nie wiem co masz na mysli mowiac ze chcesz zmienic port. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...