uzi3 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Kupujący zadał mi właśnie takie pytanie. Nie znalazłem odp. na forum. Może ktoś zna odp.?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Mechanicznie ta karta może nie wejść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzi3 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Mechanicznie ta karta może nie wejśćA jak pasuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Mechanicznie ta karta może nie wejśćWejdzie i będzie śmigać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Nie wiem czy dobrze zrozumiałem chodzi o agp 2x czy 4x i 8x (czyli 2.0) Edytowane 21 Stycznia 2007 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem chodzi o agp 2x czy 4x i 8x (czyli 2.0)Są trzy wersje agp... Pisałem o tym dużo razy ;] AGP 1.0 to x1 i x2 TYLKO. AGP 2.0: x1, x2, x4 i tu powinna działać każda karta. AGP 3.0: x4 i x8 TYLKO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Chodzi mi oto że na mojej starej mobo z agp 2x jest trochę inaczej zbudowane niż moje 4x. I jak chciałem wsadzić tam radeona 9550 to nie dało rady. Bo przerwa by z przodu a nie jak u mnie z tyłu. I oto mi chodzi, ale też spotkałem się z gniazdami które w ogóle tej przerwy nie miały. Więc musi się dokładnie dogadać z klientem jak jego gniazdo wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 do AGP 1.0 NIE WOLNO wkładać kart pod AGP 2.0 i 3.0 można uwalić płytę albo kartę chyba, że producent karty pisze, że da rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 jeśli AGP na karcie ma 2 wcięcia to wejdzie (mój 9800 PRO na R360 ma tak) ale czy bedzie dzialac to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...