Stig Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam! Jak w temacie. Obecnie mam P4 630, x800gt (128mb), modecom mc – 350 i te graty zostają natomiast do wymiany jest płyta bo nie ma blokady pci i zaczęło mi to przeszkadzać no i ram bo to ddr1. Na całość chcę przeznaczyć ok. 650 pln. Wymyśliłem sobie Asusa P5ld2 (chyba oferuje najlepszy kompromis możliwości oc/cena jeżeli jest coś lepszego to poprawcie ) plus 2 x 512 ramu. Tylko nie wiem czego szukać. Na pewno będę to podkręcał ale bez szaleństw. Czy do tej płyty wystarczą 667 czy lepiej szukać 800? Jakich producentów (kości) szukać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Moze cos z OCZ Platinum 800mhz, albo cos z goodram? A co do plyty to rowniez polecam ASusa p5ld2 lub Abita IL9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jesli ten zajefany Asus to szukaj 2.01G bo tylko ta ma C2D. Nizsze nie wspieraja i nie odpalisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...