f1zZ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam Tak jak w temacie, gdzie na plycie glownej wpiac koncowke z tego portu na sledziu ? Odrazu mowie, ze nie mam na karcie muz. gameportu. Z gory dzieki za opowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Instrukcja. Jeśli w niej nie ma to google. Jeśli tam nie ma to znaczy, że nie da się wpiąć osobnego game portu do Twojej mobo. Niestety nikt na tacy tego info nie poda (mało kto). Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtassss Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Fakt Płytka nie posiada gameport'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 A jest jakas inna mozliwosc zeby podpiac kierownice ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 tak. kup sobie karte dzwiekowa z gameportem. ja za 30zl kupilem sobie geniusa 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 mozna miec podlaczone 2 karty na pci konretnie sb live 5.1 i emu 0404, zeby sie nie gryzly ? tej co mam nie bede wymienial bo potrzebuje do produkcji muzycznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Nie mozesz rozejzec sie na alledrogo za przelotka joy-usb? Pozatym wystarczylo siegnac po instrukcje a nie zakladac temat :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...