=PIKI= Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Jak w temacie, potrzebna płyta na 775 do CedarMilla. Obsługa c2d nie[b/] potrzebna. W zasadzie jedyne wymagania to niezłe oc i pcie. No i cena ok. 300zł. Coś poza Asrockiem (płyta nie dla mnie a gość uprzedzony). Edytowane 28 Stycznia 2007 przez =PIKI= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Szukaj Asusa P5LD2. O/C gwarant a w rew 2.01G masz i C2D. W tej kwocie nowego nie dostaniesz , ale nowa uzywke tak. Nie zawracaj sobie glowy Gigazlomami ala 945P , 945PL - s3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nestatynaboy Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja polecam Gigabyte GA-945P-S3 - plyta stabilna jak skala, dobry OC, mozna z nia troche sie rozruszac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja polecam Gigabyte GA-945P-S3 - plyta stabilna jak skala, dobry OC, mozna z nia troche sie rozruszac... Majac wybor..ten Asus vs ten Gigabyte biore od razu Asusa. Czemu? Bo mam oba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Uzywany P5WD2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ewentualnie szukac Abita IL9 w dobrej cenie. Posiada on O/C porownywalne albo i wieksze od Asusa p5ld2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja polecam Gigabyte GA-945P-S3 - plyta stabilna jak skala, dobry OC, mozna z nia troche sie rozruszac...Szkoda kasy na ten syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PIKI= Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 IL9 Pro właśnie kupił znajomy i ją sprzedaje. Na niej nie ma w ogóle opcji OC. Albo o czymś nie wiem, albo Asus p5ld2 jest do [gluteus maximus], albo Vejita brednie pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 P5LD2 = moze z 320MHz FSB. IL9 = zero opcji do oc, bios jak w AsRock'ach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 P5LD2 = moze z 320MHz FSB. P5LD2 trzyma mi stabilnie prawie 5GHz na D352 i boxie. Nie jest zle. Na Allegro dorwiesz za 250. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...