ZIBI_PL Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam. Mam od 2 tyg. mp3 MUVO v100 1GB - nowke i nagle przestala dzialac. Cos sie stalo z pamiecia. Po wsadzeniu do kompa normalnie widzi jako dysk przenosny, moge odtworzyc z niego pliki jednak przy probie wgrania czegos na mp3 albo skasowania nastepuje zwiecha :( Po wlaczeniu mp3 mimo ze jest na nim ok 700 mb piosenek - wyswietla ze jest jeden katalog i to pusty. Jakiekolwiek proby formatowania itp - zawieszaja mp3 :( Czy spotkal sie ktos z czyms takim ? Moze jest jakis program ktory dalby rade to naprawic ? Niestety jestem bardzo zadko w domu i bylo by dla mnie ogromnym problemem odsylac mp3 na gwarancje bo potrzebuje go w pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Zobacz jaki masz system plików, jeśli FAT32 to spróbuj sformatować zwykłym FAT'em bo odtwarzacz nie obsługuje systemu FAT32, a jeśli to nie pomoże to wgraj nowy firmware. W większości przypadków któraś z metod pomaga.... Edytowane 28 Stycznia 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 No ok tylko czym i jak to zrobic ? moze jakas glebsza podpowiedz ? Formatownie nie pomaga bo sie wiesza mp3 w trakcie :( nawet 1% sie nie zrobi. Formatowalem nawet pod "dosem" i mimo ze doszlo do 100% to na samym koncu zwiecha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 No ok tylko czym i jak to zrobic ? moze jakas glebsza podpowiedz ? Odsyłam Cię do strony Creative'a jest tam zarówno firmware do ściągnięcia i instrukcja wgrywania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...