kubala1 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Witam Na wstępie zaczne od tego ze jestem nowy i czytalem tutaj troche rzeczy ale nic mi to nie wchodzi do glowy i zabardzo nie wiem o co chodzi tak więc mam pytanie jakie części będą potrzbne do mojego kompika chce zeby miał chłodzenie do 100 - 400 zł ;(( ( z winy małych zarobków) tak więc bardzo prosze o wyrozumiałosc i przepraszam. Tutaj podaje mój sprzęt komputerowy wiec bardzo prosze o odp. na moje pytanie :)) Płyta główna : Asus X Series K8V-X Motherboard (K8V-X-EAYKZ) Karta graficzna : Radeon 9600 SERIES Karta sieciowa : Marvell Yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter Karta muzyczna : SoundMAX Integrated Digital Audio Procesor : AMD Athlon 64 Processor 2800+ HDD : jak narazie 2 GB :lol: dzis mi sie spalił i kupuje nowy 80GB :D PROSZE o szybką odpowiedz ;) A i jeszcze jedno czy te urządzenie jest dobre do mojego komputera jezeli tak to co jeszcze bedzie mi potrzebne ;) ALLEGRO Edytowane 28 Stycznia 2007 przez kubala1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=206200 a to to po co jest :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Szybka odpowiedz: SZUKAJ! Sa przyklejone tematy, jest poradnik, jest galeria.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 po prierwsze nie ten dział ale nie ważne. masz osobny temat co ku[pić i jakie są polecane części do wc...zapraszam do leORT: ORT: ORT: ktury...a tak to chyba realitynet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 A i jeszcze jedno czy te urządzenie jest dobre do mojego komputera jezeli tak to co jeszcze bedzie mi potrzebne ;) ALLEGRO Do tego będziesz musiał dokupić jeszcze blok(i) na CPU (+ ewentualnie na GPU- znaczy kartę graficzną) oraz chłodnicę i wentylatory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubala1 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Mechl!n mam pytanie :P ... mozesz dac gg ?? albo na moje napisac bo chce pogadac o tym chlodzeniu :PP ... prosze o gg albo napisz na moje 4070880 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 ale wy jesteście zawsze wszystko mówicie i ludzie się nigdy nie nauczą korzystać z tego co juz jest napisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...