Skocz do zawartości
ANalfabeta

Winamp mi trzeszczy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde dopiero dziś to odkryłem, że w czase kopiowania plików np. filmu z dysku na dysk (na RAID podpięte na tej samej taśmie) muzyka mi w Winampie trzeszczy jakby jakieś zakłócenia były. Czego może to być wina?? Czy tego że zrobiłem sobie okrągłe kable?? Tylko nie mówcie że mi się wydaje, bo dobrze wiem co słyszałem!! Aha karta muzyczna to SB Live!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem dokładnie to samo, nie ma prawa nic trzeszczeć! U mnie pomogła zmiana driverów do kontrolera raid (HP 370), spróbuj zaktualizowac Bios albo zainstalować starsze albo nowsze stery :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chlopcy to macie cos chyba nie tak, bo u mnie czegos takiego nigdy niebylo i nie ma :)

MSI K7T266-PRO2, Duron 1000@1148 (7x164), GF2Ti Winfast (clock=285 MHz / 525 MHz), Barracuda IV 40GB i 60GB, 256MB DDR (2 cykle) itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muzyka to podstawa :!: Niechby u mnie coś spróbowało zatrzeszczeć to komp by dostał takiego kopa ,ze rok nie mógłby zlądować :lol:

Swoją drogą nic takiego u mnie sie nigdy nie działo.

Daj moze kabelek który łaczy muzyke z cd romem z dala od dysku i szelki , może to zakłóca. Kolesiowi kiedyś tak zakłócał nieco wyrobiony wentylatorek na chipsecie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze wiele różnych odpowiedzi - za wszystkie dziękuję - ale może wyjaśnie. System do XP drivery oryginalne do Promise'a (lepszych nie znalazłem, a jak ktoś ma to niech podeśle), dopiero dziś to zauważyłem czyli wcześniej tego nie było!!! CD-ROM u mnie z kartą dźwiękową nie jest podłączony jakimkolwiek kabelkiem, gdyż nie odtwarzam muzyki z CD-ROM-u. Obawiam się że może to być wina kabelków okrągłych domowej roboty. Czy jest to możliwe ??

MSI K7T266-PRO2, ...............

masz taką samą płytę jak ja. Czy masz RAID'a ?? Bo dzieje sie to na dyskach podpiętych do RAID. U znajoemgo z głośników można było się dowiedzieć kiedy CD-ROM się rozkręcał a kiedy zwalniał, gwizdało aż miło. Ale u siebie nigdy czegoś takiego nie zaobserwowałem. Dyski to na MASTER Barracuda IV 40GB a na SLAVE U5 40GB

ALe NIGDY wcześniej tego nie miałem, aż zaraz sprawdze jeszcze raz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...