bubek.one Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam. Poniewaz nie jestem na bierzaco z oferta rynkowa przenosnych odtwarzaczy mp3 kieruje do Was w/w pytanie drodzy forumowicze. Jak widac wybor jest baaardzo duzy a ja nie posiadam zadnego obeznania. Stad ten topic. Parametry odtwarzacza jaki by mnie interesowal to: - conajmniej 1GB pamieci flash - radio FM - zlacze USB aby mogl mi sluzyc rowniez jako pendrive - cena do 300 zl. - trwaly, sloidny itp. Slyszalem cos (koledzy wspominali) o Creative z serii MuVo V200 ale j/w wspomnialem nie jestem obeznany i jak wiemy Creative to chyba nie jedyna firma na rynku. Mam nadzieje ze moje wymagania nie sa wygorowane. Z gory dzX na pomoc. PZDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Temat o odtwarzaczach mp3 jest już w przyklejonych, tam powinieneś szukać odpowiedzi i jeśli jej nie znajdziesz to dopiero zadaj pytanie... Edytowane 28 Stycznia 2007 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...