Teres Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Cześć Obecny wybór płyt do S939 jest prawie żaden (najczęściej brak towaru). Powiedzcie, którą z tych płyt kupilibyście. Do zestawu planuję jeszcze dokupić 7600GS i SanDiego 3700+ albo 4000+ . Przesiadka na AM2 nie wchodzi w grę. Płyty do wyboru: gigabyte_ga_k8n_sli_nforce4_sli gigabyte_ga_k8nf9_ultra gigabyte_ga_k8nf_9_nvidia_nforce4 asus_a8n32_sli_deluxe_nforce4_sata asus_a8n_sli_se jeszcze znalazłem msi_k8n_neo4h_fi Fajnie jeśli któraś z tych płyt umożliwiłaby OC tego procka. Ten Asus a8n32 deluxe to z tego co widziałem ponad 300 chodzi... wolałbym coś tańszego Znalazłem jeszcze Biostara... Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Teres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Szukaj jakiegoś DFI najlepiej LanParty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Szukaj jakiegoś DFI najlepiej LanPartyDFI nie ma na allegro , a poza tym troche przekracza budżet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 A weź np ASrock939Dual Sata2. Nie taka droga a możliwości OC dość duże :) Jesli Ci ta płyta nie spasuje to weź tanią acz dobrą płytke Asus A8N SLI-SE. Tylko w niej musiałbyś zminić chłodzenie na zalmana bo standardowy wiatrak jest dość męczący :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Z tych co podałeś to: 1.) Jak masz wystarczająco floty: Asus_a8n32_sli_deluxe_nforce4_sata 2.) Gdy jej nie masz: Asus_a8n_sli_se Wsio :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...