Havoc Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Wiem, że podobne tematy były ale, tylko podobne i żaden mi nie pomógł. Chcę używać Norton Ghosta, ale o to trafiłem na duży problem jakim jest padnięty Flopp. Korzystam z tego poradnika PCCentre i z tego linku do dyskietki startowej norton ghost'a Boot98. Tylko niech mi ktoś teraz pomoże wrzucić te pliki na płytkę CD bo szukam i szukam i nadal nie potrafię tego zrobić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Gotowa zrobiona przeze mnie: http://www.excray.republika.pl/ghost.iso Jak zaraz na początku wyskoczy komunikat o niemożliwości zapisania/odczytania pliku na dysku to wybierz opcję Fail Śpiesz się śpiesz chłopie, bo zaraz wyrzucam z serwa. Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dzięki! :) Ale jeżeli byś miał chwilkę to napisz jak to zrobiłeś, mieć mam ale jeszcze umieć by się przydało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zrobiłem sobie obraz dyskietki w UltraISO, podorzucałem do niego sterowniki od myszki (ta płytka ma obsługe mychy co ułatwia prace) a nastepnie wypaliłem na CD ustawiając jako plik bootu właśnie ten zmodyfikowany obraz dyskietki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 To co przed chwilą zassałem umie to samo co to tylko że z płytki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jak jesteśmy w temacie bootowania to: Czy ma ktoś stronę, gdzie jest krok po kroku opisane jak zrobić multiboot CD? Miałem kiedyś fajną stronkę, ale zgubiła się. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Jak jesteśmy w temacie bootowania to: Czy ma ktoś stronę, gdzie jest krok po kroku opisane jak zrobić multiboot CD? Miałem kiedyś fajną stronkę, ale zgubiła się. :/ Chodzi o coś TAKIEGO? edit: mam kolejny problem, również z bootowaniem. Jakiś czas temu odchudziłem winde nLitem, teraz lekko przerobiłem system i zrobiłem nową instalkę. Chcąc zainstalować nagrałem obraz na płytę tymże programem zaraz po skompilowaniu. Restart kompa, boot from cd...naciśnij dowolny klawisz wyskoczyło, no to nacisnąłem...i RESTART kompa! Pomóżcie bo się uparłem i nie chce znowu pełnego windowsa instalować :D A muszę szybko reinstal zrobić ;] Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...