wegorz91 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Witam, Pierwsze fotki :razz: I do rzeczy :lol: Jak widać blok misia zajmuje bardzo dużo miejsca ale po skróceniu śrubek bez problemu mogę wsadzić 2 grafę. Otóż zamierzam bawić się w SLI i nie mogę żadnego odpowiedniego bloku dopasować żeby się bez problemu zmieścił na drugą grafie i nie zawadzał o kartę TV w slocie poniżej. I mam do was pytanie czy są jakieś takie bloki tylko w normalnej cenie ( ~100zł ) żeby pasowały i żebym nie musiał wywalać TV?? Jeżeli na kartę założę BOXA :D jakoś to pasuje ale on jest 5x głośniejszy niż wiatraki na chłodnicy :mur: Znalazłem jeden tylko blok :wink: CeeePeeeCeee ale on chyba będzie podgrzewać grafę niż chłodzić :mur: I chciałem się również zapytać czy coolriver poradzi sobie z 4 bloczkiem , w moim przypadku kolejnym na GPU ?? BTW: Jeżeli ktoś mógłby wykonać taki blok własnymi rękoma mogę udostępnić CU B-) Pozdrawiam i Proszę o pomoc, Jeżeli powielam temat proszę o zamknięcie i najlepiej nakierowanie na odowiedni :unsure: Sam nic ciekawego nie znalazłem :sad: Wegorz Edytowane 29 Stycznia 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam, Pierwsze fotki :razz: I do rzeczy :lol: Jak widać blok misia zajmuje bardzo dużo miejsca ale po skróceniu śrubek bez problemu mogę wsadzić 2 grafę. Otóż zamierzam bawić się w SLI i nie mogę żadnego odpowiedniego bloku dopasować żeby się bez problemu zmieścił na grafie i nie zawadzał o kartę TV w slocie poniżej. I mam do was pytanie czy są jakieś takie bloki tylko w normalnej cenie ( ~100zł ) żeby pasowały i żebym nie musiał wywalać TV?? Jeżeli na kartę założę BOXA :D jakoś to pasuje ale on jest 5x głośniejszy niż wiatraki na chłodnicy :mur: Znalazłem jeden tylko blok :wink: CeeePeeeCeee ale on chyba będzie podgrzewać grafę niż chłodzić :mur: I chciałem się również zapytać czy coolriver poradzi sobie z 4 bloczkiem , w moim przypadku kolejnym na GPU ?? BTW: Jeżeli ktoś mógłby wykonać taki blok własnymi rękoma mogę udostępnić CU B-) Pozdrawiam i Proszę o pomoc, Jeżeli powielam temat proszę o zamknięcie i najlepiej nakierowanie na odowiedni :unsure: Sam nic ciekawego nie znalazłem :sad: Wegorz zajmuje tylko jeden slot PCI poniżej karty graficznej >> zrodlo << Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 zajmuje tylko jeden slot PCI poniżej karty graficznejNo właśnie :? A jak zamontuje drugą grafe to jeden slot niżej jest TV :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 No właśnie :? A jak zamontuje drugą grafe to jeden slot niżej jest TV :cry: nie mam pomyslu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 nie mam pomyslu...a ja mam » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « przelutuj rdzeń :lol: a tak na serio mozesz zrobić top z plexy 20mm i odpowiednio go wyfrezować oraz spod 2mm + piny i cały blok miałby tylko 22mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 chyba tylko cpc ale to nie blok...na gpu powinno starczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 hehe, 1cm wysokosci na bloczek, troche malo. zwlaszcza ze krocce musialbys "wyciagnac" poza obreb pcb (przy projektowaniu bloku). jesli tak to blokiem musialbys objac pamiec karty, inaczej by sie gotowala. nie wiem kto Ci cos takiego zrobi za mniej niz 100zl, jezeli w ogole ktos bedzie w stanie zrobic taki bloczek. chociaz dla chcacego nic trudnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 chyba tylko cpc ale to nie blok...na gpu powinno starczyćJesteś pewien :unsure: A tak to jest jakieś AC żeby się tam zmieściło?? bo z tego co wiem to box jest głośny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 wymien grafe :lol: bez sli - bez problemow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 a moze jakis fullcover ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 fullcovera nie kupisz za 100 zl PS nie zgadzam sie z pojeciem 100 zl - normalna cena za blok. Czy jezeli ja zaplacilem za swoj 300 zl to jestem popie... (tzn nienormalny)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 nie, to znaczy ze stac Cie na niego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) fullcovera nie kupisz za 100 zl PS nie zgadzam sie z pojeciem 100 zl - normalna cena za blok. Czy jezeli ja zaplacilem za swoj 300 zl to jestem popie... (tzn nienormalny)? To jest cena normalna dla mnie. Nie opłaca mi się kupować bloku o wartości 300zł jak karta kosztuje 400 B-)..... na jakiegoś gf8800 bym się skusił na taki blok :razz: http://cpc.pl/blok3.php Dzięki turbulizatorom blok może mi wystarczy :ploom: :banana: Edytowane 30 Stycznia 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...