Milo Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Właśnie gdy śćiągnołem 3Dmarka03 musiałem zainstalowac Directx 9 wiec spoko wszystko zainstalowałem i zwała gry strasznie wolno chodza dlaczego co sie dzieje poradzcie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 yy u mnie nie mialem czegos takiego hmm dziwne ale gry powinny chodzic jeszcze szybciej .. w kazdym razie nie spotkalem sie z tym a probowales instalowac jeszcze raz ?? :D hhehehee to mam wniosek .. skoro direct9 spowalnia kompa to wyniki w 3dmarku mamy gorszie /:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 sprubuj formata i potem to wszytko pewnie windowsowi sie coś pogielo i dlatego sie jebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ja tez mialem wynik gorszy w 3dmarku po zainstalowaniu dx9 ale to bylo ok 15 pkt wiec prawie wcale , moze reinstal systemu pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 u mnie giery tez gorzej z dx9 chodzily... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Może dlatego ze zainstalowałem tego Directxa na wersje 8.1?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 I tak będe walił formata tylko czekam jeszcze na najnowsze stery do Nforca a walić tego Directxa 9 wole 8.1 i tak mam karte przystosowanom do 8.1 Directxa 9 mi nie trza i tak nie bedzie w najblizszym czasie zadnych gier z wykorzystaniem 9!!Tylko sie zdziwiłem ze nowsze chodzi gorzej ach ten Microshit!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adalbert Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ja też musiałem zainstalować DX9, aby poszedł 3dmark03 - wmiedzyczasie wszedłem do MOHAA i było tragicznie wolniej. Dopiero pomógł nowy Catalyst 3 i wszystko wróciło do normy. Zresztą przed Catalystem 3 - 3dmark nie miał aktywnego żadnego testu, a po zainstalowaniu nieaktywny był tylko Game4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ja zainstalowalem dx9.0 na 8.1 i tez spadl mi wynik w 3d mark az o 200. No i gry tez slabiej chodza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 no ja tez mam znizenie wydajnosci na dx9.0 Wczesniej na kompie jak w podpisie tylko ze 128ddr pc266 i dx8.1 mialem 8088 3dmarkow, a teraz mialem kurde 8050. Wiec zamiast przez ram wzrosnac do 9000 to kurde sie mniej zrobilo. Wg mnie nie ma zadnego sensu aby dx9 instalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Widzicie po co bzdetny Directx 9 niepotrzebne to wogule!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 pewnie ze nie. Moze kiedys... no i karta musi obsluiwac... tak nie ma sensu... I koniec :D JAk mamy to usuwamy i luzik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 DOKŁADNIE!!!!!NIE PAKOWAĆ SIĘ W TEN SHIT!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Może dlatego M$ w marcu będzie wypuszczał dx9.1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 DirectX 9.1 w marcu Prawdopodobnie, na konferencji GDC (Games Developers Conference), która odbędzie się w dniach 4-8 marca 2003, Microsoft zaprezentuje API DirectX 9.1. Jedyną planowaną nowością będzie wsparcie dla Pixel i Vertex Shaderów w wersji 3.0. Mówi się też, że pierwszą kartą obsługującą DirectX 9.1 będzie nadchodzący Radeon 9900 Pro, a kolejnymi karty oparte na układach R400 i NV40. http://www.in4.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 pewnie jeszcze gorszy bedzie... ale zobaczymy :D spoczko. poki co z 8.1 rulez jest :Dpewnie jeszcze gorszy bedzie... ale zobaczymy :D spoczko. poki co z 8.1 rulez jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 tak wiec moje podejrzenia byly trafne :D fuck 9.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 i wyjdzie 3dmark 2003,5 i bedziemy mieli cos kolo 100 punktow na gf'ie 4 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Wy sie tutaj smiejecie a niedługo wszystkie gry bedą tego shitu wymagac :? taki los graczy :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 dziwne u mnie na dx9 wszystko chodzi porownywalnie jak na 8.1b hehe w 3dmarku 2001se nawet ciut szybciej nie wiem widocznie zalezy od windy ?;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 :arrow: mi po zainstalowaniu dx9 tez jakos wszystko zwolnilo, no i 3dmark 2001 sie nie chce uruchomic :( wszystko to pod win xp... pozostaje deinstalacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 u mnie tez wtopa z DX9.0 , jeden wielki SHIT jest z tego directa. Na XP to nietylko gry zwalnialy , w dodtaku jeszcze winda , dlatego siedze na 98 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 na starszych kartach popostu bezsensem jest instalacja dx 9, nawet 3dmark2k3 nie ma co odpalac, po co sie dolowac ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...