Defox Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam. Zamówiłem na allegro kartę Palit Geforce 7900GS za 570 zł, lecz dostałem maila, w którym sprzedawca mówi, że chwilowo nie mają karty, ale proponuje mi GALAXY 7900GS 256MB/256bit 1.4ns z dopłatą 25 zł. Czy opłaca się zakup Galaxy, czy podziękować i na innej aukcji kupić Palita?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Obie powinny w sumie podobnie się o/c. Chłodzenie... hmm ciężko stwierdzić, choć te od Palita może być wydajniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 palit -nie ma roznicy to po co przeplacac ? no ale jak tylko 25 zl to mozesz brac galaxy , zawsze wiecej dostaniesz przy odsprzedazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defox Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Podziękowałem temu sprzedawcy, tylko ciekawi mnie po co wystawia jak nie ma???? :angry: Znalazłem Galaxy droższą o 6 zeta:P http://kdo.pl/product_info.php/cPath/77_80/products_id/95667 Palit czy Galaxy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Palit czy Galaxy?Ja obstawiam Galaxy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defox Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 A może poczekać do lutego na premiere serii 8xxx, tylko zastanawiam się czy znajdę tam jakąś kartę 256mb/256 bit w cenie do 600 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 premeira w lutym hmmm chyba w marcu .. ale znajac zycie to bedzie tak jak z 4300 cenowo :) czyli albo czekasz dluzej albo kupuj cos teraz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defox Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 ale znajac zycie to bedzie tak jak z 4300 cenowo :) czyli?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...