kaka Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 dostalem dzis z servisu nowego athlona 1.3 (juz trzeci raz) i wszystko bylo by super gdyby nie to ze grzeje sie do 50 kilku stopni :!: :evil: przeciez to nie jest normalna temperaturk jak na wc 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 hmm. nieznam sie jakos specjalnie na wc ale moze chlodnice masz zamala ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Zobacz czy blok dobrze zalozony i oczywiscie ma byc tak wyszlifowany jak glaca Bartheza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 hmm. nieznam sie jakos specjalnie na wc ale moze chlodnice masz zamala ?? ja ta chlodnica schlodzilem wrzatek w lekko ponad minute Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 za slabo docisniety blok albo zle nalozona pasta? z tego co wiem to wogole sie athlony ostro grzeja wiec moze taki ich urok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 za slabo docisniety blok albo zle nalozona pasta? z tego co wiem to wogole sie athlony ostro grzeja wiec moze taki ich urokJa bym stawial na to ze zle docisniete, albo pasta zle nalozona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 A czy nie jest skruszony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 jak masz coppershima to sprubuj blok docisnac na chama tytlko bez przesady bo urwiesz zaczepy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Wez zaczep na zaczepach do okola gniazda socket a. Najlepiej zebys mial sruby ale moze byc i drut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 troche sie boje na "chama" bo moj wczesniejszy athlon sie ukruszyl (fuxem uwzglednili gwarancje) i sie troche boje :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 a moze walniety egzemplarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Masz cooper shima wiec na Hma :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 dobra skrece ale jak cos to na was :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 dokrecilem tak ze juz prawie zaczepy sie lamia i jest roznica 2-3 *C moze problem tkwi w pascie?? ja uzylem (sam nie wiem skad ja mam) titan silver grease czy jakos tak :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 pasta od titana jest taka sobie, ale jak juz wszystko zrobisz jak nalezy, (dokrecenie + pasta) to wynik napewno bedzie lepszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Moze coppershima masz za grubego ? niektorym sie takie trafiaja, no i blok do jaderka nie dolega patrzyles czy po zalozeniu bloku jadro Ci sie na nim odbija w calosci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 hehe nie zgadniecie co 8O wczesniej jak dokrecilem na chama blok to spadla temp o 2-3* ale nie przewidzialem tego ze trzeba go najpierw troche schlodzic wylaczylem kompa na godz i teraz nawet po 2h pykania w sof2 na multi temp jest na maxa 34* 8) dzieki za pomoc :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 kurde sory za wprowadzenie w blad ale to co podalem wyzej to nie temp proca tylko MB!!! kumpel ciul byl u mnie i sie bawil panele i mi przelaczyl :evil: kurde a taki bylem szczesliwy :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...