drexet1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam! Posiadam procesor AMD Opteron 144, MOBO GigaByte K8NSC-939 AGP ,pamiątki Geil 2x 1 GB CL 2.5 oraz grafe GF 7800 GTX. Chce zmienić tę platformę ,gdyż w jestem w posiadaniu GF 8800 GTX na PCI-E :lol: :lol: :lol: Jaką polecacie dobrą płytę do OC właśnie pod tego opterona? Na tym GigaByte osiągnąłem 3.3 Ghz ,a więc na nowej płycie chce osiągnąć podobny parametr :? Z góry sorki jeśli był już temat z wyborem płyty pod opterona :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Epox albo DFI jeżeli gdzieś znajdziesz oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Sprzedaj Opterona i kup jakiegoś C2D E6300 lub E4300 + ASUS P5N-E SLI . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drexet1 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Epox albo DFI jeżeli gdzieś znajdziesz oczywiście. Dzięki , zastanawiałem się właśnie nad DFI. Sprzedaj Opterona i kup jakiegoś C2D E6300 lub E4300 + ASUS P5N-E SLI .Prosiłem o radę dotyczącą zakupu płyty pod opterona , a nie reklame procesorów intela,które nie dość że według mnie są badziewne, to w jeszcze w dodatku bardzo drogie.Nie stać mnie na zestaw za kilka tysięcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...