ath Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Freak Out: Extreme Freeride to gra zręcznościowa podejmująca temat popularnego w naszym kraju narciarstwa. Produkcja studia Coldwood Interactive nie zmusza nas jednak do wybierania się na stocznię, lecz pozwala na swobodny zjazd ze szczytów czterech ogromnych gór, położonych na wysokości ponad 2000 m n.p.m. Przemierzanie pokrytych białym puchem obszarów, umiejscowionych z dala od cywilizacji, nie jest zwykłą wycieczką, lecz emocjonującą przygodą, dostarczającą nam sporej dawki adrenaliny. Przemawia za tym fakt, że programiści przygotowali dla nas mnóstwo wymagających wyzwań. Misje podzielone zostały na wyścigi po zakręconych torach oraz zadania kaskaderskie, w których naszym celem jest wykonywanie efektownych skoków nad skalistymi urwiskami oraz stromymi, górskimi zboczami. Zakres karkołomnych ewolucji, na jakie pozwala Freak Out: Extreme Freeride, zamyka się w liczbie 16 trików. Dla osób spragnionych mocnych wrażeń przewidziano ponadto cztery dodatkowe atrakcje, określane jako Special Events. Ich zaliczenie premiowane jest bonusowymi punktami, a także wieloma unikalnymi nagrodami (np. nowymi częściami do naszych nart). Swoje wyniki na stoku możemy poprawiać dzięki około trzydziestu przedmiotom kupowanym w wirtualnym sklepie. Wśród nich znajdują się m.in. liczne gogle, specjalistyczne wiązania oraz plecaki. O ekstremalnym charakterze dzieła ekipy Coldwood świadczy także soundtrack, składający się z utworów takich zespołów, jak 3 Feet Smaller, Jellybeat czy Point Leonard. Warto również zwrócić uwagę na to, iż rzeczą, która wyróżnia pecetową wersję Freak Out: Extreme Freeride, jest multiplayer. Tryb wieloosobowy umożliwia jednoczesne potyczki nawet ośmiu osobom naraz. demo: http://www.fileplanet.com/173504/download/...e-Freeride-Demo http://d3.strategyinformer.com/1cde8ccc/fr...eakout_demo.exe Pogralem, gierka stricte konsolowa, czyli pad w lape, duzy lcd i jazda. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 właśnie chciałem założyć o tym temat :> oglądałem jakiś czas temu na gametv.pl trailer a niedawno chyba dziś, wyszło demko genialna gra, game pad działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 No syci. :] Szkoda, ze tylko jedna trasa w demku. Wie ktos jak zrobic slizg po lezacym pniu ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 w opcjach sobie zobacz, ja sobie ustawiłem tak jak w serii THPS sterownie (klawiaturą) ale i tak gram padem i szkoda, że tylko jedna trasa, ale gra im wyszła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Jak nazywa sie ta opcja od slizgania sie po poreczach, bo cos nie moge odgadnac ? Ile najwiecej trickow za jadnym razem natrzepales ? ;] To z ostatniego zjazdu ( bywalo wiecej : ) : Btw nigdy nie udalo mi sie wytrzepac wszystkich punktow z tabeli, ta trasa chyba by musiala byc dla mnie kilka razy dluzsza. :] Premiera 14 lutego - trailer - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Jak wygląda sprawa z wymaganiami sprzętowymi, bo obecnie dysponuję dość średnia grafa na PCI-E :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) U mnie all@max - dzik. :] edit Najciekawszy element mapki z dema - final jump. :] Edytowane 3 Lutego 2007 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Jak nazywa sie ta opcja od slizgania sie po poreczach, bo cos nie moge odgadnac ? Rail coś tam a co do punktów nie wiem ale powyżej kilkudziesięcu na bank nie. lol mi ta giera nawet znośnie działa na fx5500 a wkurza mnie STRASZNIE: - jak wpadam na skałę to bardzo ciężko wyjechać - potrzebny jest przycisk resetwania naszego narciarza (nie ma takiego) - niektóre tricki są awykonalne...albo ich znaleźć nie mogę (ale to akurat plus!): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Nice. ;> Moj ostatni comboz. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 jakby ta gierka jeszcze była tak za 50zł to biorę w ciemno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Na gry-online jest napisane, ze w Polsce brak jak na razie planow wydania. Moze wrzuca do jakiejs gazety, bo to w koncu jowood. :] :D Edytowane 6 Lutego 2007 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Ciekawa nawet gierka ;] Można sobie popykać x-tremalnie. U mnie chodzi lux w 1024, aax0, anizo x16, detale HIGH. Btw wie ktoś może jaki jest tytuł piosenki co leci w menu: męski wokal, slow rock.. widzi mi się to na Seethera ale nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Czy ktoś jeszcze gra w tą grę? Jestem zły bo utknąłem na drugim zjeździe (South Twin) a mam do wykonania tylko! 2 x Rail (to są potrójne) i już tyle razy podchodziłem do nich że mnie szlag trafia i chyba wyj*bę ją.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrLolo Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Czy ktoś jeszcze gra w tą grę? Jestem zły bo utknąłem na drugim zjeździe (South Twin) a mam do wykonania tylko! 2 x Rail (to są potrójne) i już tyle razy podchodziłem do nich że mnie szlag trafia i chyba wyj*bę ją.. :/ Pod koniec stoku jeden po prawej stronie z 3 drzewami i jeden po lewej również z 3 drzewami? Ja ich za nic w świecie nie mogę zrobić :s No i jeszcze mi tylko brakuje podwójnego jednego (jak zaczynasz szusujesz w lewo i tam niżej jest drzewo z którego trzeba wskoczyć na sam dół na takiego quarterpipe'a ze śniegu) :( Edytowane 21 Lutego 2007 przez PiotrLolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Pod koniec stoku jeden po prawej stronie z 3 drzewami i jeden po lewej również z 3 drzewami? Ja ich za nic w świecie nie mogę zrobić :sDokładnie te. Już jestem o krok od opcji "uninstall". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrLolo Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Powinni przepuścić do kolejnego stoku jak tak mało brakuje :( W THPS (podobne to przecież do tego) nie trzeba było wszystkiego robić i jak fajnie się grało :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Niestety jak mówiłem - ta gra jest bez sensu. DEL... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 huh grałem w betę :] przelazłem całą (nie w 100%) i powiedziałbym że fajne ale jak się gra do pół godzinki dziennie... potem jakoś tak nudzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrLolo Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 huh grałem w betę :] przelazłem całą (nie w 100%) i powiedziałbym że fajne ale jak się gra do pół godzinki dziennie... potem jakoś tak nudzi :]Skoroś przeszedł to może podziel się z nami jak wspomniane grindy zrobić? I nie pisz, że normalnie bo normalne to one nie są o_0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 przecież jest przycisk od grindów... ja sobie ustawiłem na trójkąta na padzie i potem tylko naskok na gałąź albo krawędź + grind + wychylenie gałki w którąś stronę - ładny grind... robiłem komba po 3 albo 4 grindy... nie rozumiem jak można mieć z tym problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 he , w tutorialu upierdliwym zreszta - pisze ze na klawie to w defaulcie "d" ... a gierka fajna... tylko tak na chwile po pracy bo jakiegos magnesu jak byl w thps nie ma.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrLolo Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Bio, bo problem jest nie z robieniem grindów a trzema konkretnymi, na które sposobu znaleźć nie mogę :/ 1: Pierwszy 2: Drugi a Drugi b 3: Trzeci a Trzeci b Edytowane 23 Lutego 2007 przez PiotrLolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 w drugim i trzecim trzeba wyczuć moment podskoku :] heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrLolo Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 W drugim wogóle nie mogę do tego ostatniego drzewa doskoczyć :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kossa Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 witam mógłbym prosic o sava do Freak Out: Extreme Freeride? huh grałem w betę :] przelazłem całą (nie w 100%) i powiedziałbym że fajne ale jak się gra do pół godzinki dziennie... potem jakoś tak nudzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...