Skocz do zawartości
ath

Freak Out: Extreme Freeride

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Freak Out: Extreme Freeride to gra zręcznościowa podejmująca temat popularnego w naszym kraju narciarstwa. Produkcja studia Coldwood Interactive nie zmusza nas jednak do wybierania się na stocznię, lecz pozwala na swobodny zjazd ze szczytów czterech ogromnych gór, położonych na wysokości ponad 2000 m n.p.m.

Przemierzanie pokrytych białym puchem obszarów, umiejscowionych z dala od cywilizacji, nie jest zwykłą wycieczką, lecz emocjonującą przygodą, dostarczającą nam sporej dawki adrenaliny. Przemawia za tym fakt, że programiści przygotowali dla nas mnóstwo wymagających wyzwań. Misje podzielone zostały na wyścigi po zakręconych torach oraz zadania kaskaderskie, w których naszym celem jest wykonywanie efektownych skoków nad skalistymi urwiskami oraz stromymi, górskimi zboczami. Zakres karkołomnych ewolucji, na jakie pozwala Freak Out: Extreme Freeride, zamyka się w liczbie 16 trików. Dla osób spragnionych mocnych wrażeń przewidziano ponadto cztery dodatkowe atrakcje, określane jako Special Events. Ich zaliczenie premiowane jest bonusowymi punktami, a także wieloma unikalnymi nagrodami (np. nowymi częściami do naszych nart).

Swoje wyniki na stoku możemy poprawiać dzięki około trzydziestu przedmiotom kupowanym w wirtualnym sklepie. Wśród nich znajdują się m.in. liczne gogle, specjalistyczne wiązania oraz plecaki. O ekstremalnym charakterze dzieła ekipy Coldwood świadczy także soundtrack, składający się z utworów takich zespołów, jak 3 Feet Smaller, Jellybeat czy Point Leonard. Warto również zwrócić uwagę na to, iż rzeczą, która wyróżnia pecetową wersję Freak Out: Extreme Freeride, jest multiplayer. Tryb wieloosobowy umożliwia jednoczesne potyczki nawet ośmiu osobom naraz.

demo:

http://www.fileplanet.com/173504/download/...e-Freeride-Demo

http://d3.strategyinformer.com/1cde8ccc/fr...eakout_demo.exe

Pogralem, gierka stricte konsolowa, czyli pad w lape, duzy lcd i jazda. :]

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nazywa sie ta opcja od slizgania sie po poreczach, bo cos nie moge odgadnac ?

Ile najwiecej trickow za jadnym razem natrzepales ? ;]

To z ostatniego zjazdu ( bywalo wiecej : ) :

Dołączona grafika

Btw nigdy nie udalo mi sie wytrzepac wszystkich punktow z tabeli, ta trasa chyba by musiala byc dla mnie kilka razy dluzsza. :]

Premiera 14 lutego - trailer -

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nazywa sie ta opcja od slizgania sie po poreczach, bo cos nie moge odgadnac ?

Rail coś tam

a co do punktów nie wiem ale powyżej kilkudziesięcu na bank nie.

lol mi ta giera nawet znośnie działa na fx5500

a wkurza mnie STRASZNIE:

- jak wpadam na skałę to bardzo ciężko wyjechać

- potrzebny jest przycisk resetwania naszego narciarza (nie ma takiego)

- niektóre tricki są awykonalne...albo ich znaleźć nie mogę (ale to akurat plus!):

post-111721-1170540179_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś jeszcze gra w tą grę? Jestem zły bo utknąłem na drugim zjeździe (South Twin) a mam do wykonania tylko! 2 x Rail (to są potrójne) i już tyle razy podchodziłem do nich że mnie szlag trafia i chyba wyj*bę ją.. :/

Pod koniec stoku jeden po prawej stronie z 3 drzewami i jeden po lewej również z 3 drzewami? Ja ich za nic w świecie nie mogę zrobić :s No i jeszcze mi tylko brakuje podwójnego jednego (jak zaczynasz szusujesz w lewo i tam niżej jest drzewo z którego trzeba wskoczyć na sam dół na takiego quarterpipe'a ze śniegu) :(

Edytowane przez PiotrLolo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

huh grałem w betę :] przelazłem całą (nie w 100%) i powiedziałbym że fajne ale jak się gra do pół godzinki dziennie... potem jakoś tak nudzi :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

huh grałem w betę :] przelazłem całą (nie w 100%) i powiedziałbym że fajne ale jak się gra do pół godzinki dziennie... potem jakoś tak nudzi :]

Skoroś przeszedł to może podziel się z nami jak wspomniane grindy zrobić? I nie pisz, że normalnie bo normalne to one nie są o_0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przecież jest przycisk od grindów... ja sobie ustawiłem na trójkąta na padzie i potem tylko naskok na gałąź albo krawędź + grind + wychylenie gałki w którąś stronę - ładny grind... robiłem komba po 3 albo 4 grindy... nie rozumiem jak można mieć z tym problem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi