Zioml Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 No więc witam i zwracam się do was z moim zapytaniem mam już mętlik w głowie setki stron z rankingami, rozważania jaki Socket jaki proc i grafa. No ale uporałem się z kilkoma No więc socket mam 939, proc również AMD Athlon 64 3000+ i grafa PALIT GeForce 7300GT 256MB DDR/128bit. No i płyta? NIe mam już w ogóle pojęcia co mam wziąć. Płyta max 230zł w miarę dobra do o/c w sklepie Sirius kilka widziałem no ale tyle tych płyt przewertowałem nie mogę sie wogóle zdecydować mam nadzieje że mi pomożecie w jakimś wyborze. Płyty mogą być ze sklepów oraz z allegro Oczywiście płyta z PCI-E oraz ATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Za te pieniądze biesz Biostar NF4-A9A. Stoją za 195 np TUTAJ. Poczytaj na forum. Tam dużo piszą o niej :) i jeśli chodzi o oc jest całkiem niezła :) Co do grafy to ja bym brał Galaxy 7300 GT Zalman. Bez problemu po Vmodzie pokonują 7600GT :) A kosztują 300 zł na allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioml Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Podpasowałeś mi widze że złącze ATA też ma i PCI-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Jeszcze nie widziałem płyty bez ATA. Widziałem z jednym ale zawsze było :) Tak szybko to złącze nie zginie puki napędy optyczne nie zaczną być robione na SATA (kilka modeli jest na SATA ale to mały odsetek). Tylko nad grafiką jeszcze pomyśl pomyśl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioml Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 a co powiesz o tej http://allegro.pl/item162982266__galaxy_73..._warszawa_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Za te pieniądze bierz :) nowe są za 299 zł :) ale widzę że już ktoś kupił. A jak mówiłem wcześniej karta po Vmodzie jest szybsza od 7600GT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioml Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) znalazłem w sklepie nową za 275 zł http://amikom.com.pl/item.mhtml?cID=15814 nigdzie na PCi-E nie ma chodzi mi o allegro i ebay ;/ Edytowane 2 Lutego 2007 przez Zioml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtlesomaniak Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 tak tylko ze ta co podales ma ddr 1 tutaj masz link chyba taniej nowej nie kupisz https://www.koyto2.pl/eSklep/prod.php?partn...tw%2FHDTV%2FDVI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Jest pełno :) link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...