LucAss Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Popatrzcie tutaj... http://www.sirius.pl/news.php?id=339 a kosztowalo 3 razy wiecej !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Nieźle. Ktoś ma może taką karte i pochwali się wynikami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Popatrzcie tutaj... http://www.sirius.pl/news.php?id=339 a kosztowalo 3 razy wiecej !!!!! Jezuuu !!! Jakbym mial teraz kase to by mi wyskoczyla z portfela i pobiegla do siriusa i zamienila sie na winfasta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBa Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Panowie !!! - jak już robicie sobie reklame to dokładnie sprawdzajcie - bo u nas w sklep.tweak - ta karta jest 10 zł taniej !!!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Ale bezpłatna wysyłka przechyla szale na naszą stronę :))) Poza tym chyba wszyscy bardziej lubią Sirius.pl niż Barwcomp ;) Pozdrawiam konkurencję, ehhehehehe.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBa Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 chyba coś nie tak liczysz kolego ... u nas też promocja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 jezeli ma athlona 900 i 384 sdramu to jest sens kupowac ta karte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 jezeli ma athlona 900 i 384 sdramu to jest sens kupowac ta karteCo to za dziwne pytanie :):):) Jasne, dostaniesz takiego kopa ze nie utrzymasz myszki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 BOZE :!: ZAKOCHALEM SIE :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 chyba to bedzie niedlugo moje:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Kopek taki ze byles nad morzem, jestes w tatrach 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenskin Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 starch pomyśleć co bedzie dalej :D Niestety ja kartę będe kupował pod koniec sierpnia :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Ja kupilem 2 tygi temu i zaluje :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 ale pamiatki 4ns :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ento Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Ja wolalem dorzucic 50zl i kupic GF4Ti4200... Wyglada na to ze jest "dosc" szybka :) (sam jeszcze nie sprawdzalem bo jeszcze do mnie nie doszla) http://www.tomshardware.pl/graphic/02q2/02...acharts-05.html http://www.pcpowerzone.co.uk/reviews.php?id=103&page=3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...