miki16 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Mam pytanie czy ktoś wie jak zdjąć simloka vodafone z sony ericssona K750i telefon jest z angli prosze o odpowieć i z góry dziękuje Edytowane 11 Lutego 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Wyślij smsa o treści "simlock" na numer 7422 (to numer vodafone). Koszt 1,22 PLN i znajdz odpowiedni temat. Edytowane 3 Lutego 2007 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Jak masz kabel DCU-60 (to jest ten standardowy z zestawu na USB), to możesz spróbować to zrobić za pomocą programu DaVinci. Program jest w pewnym sensie płatny, ponieważ trzeba kupować "kredyty", żeby można coś wykonywać. O ile mi wiadomo, to innych "domowych" metod bez kabla serwisowego nie ma. Ale kupowanie tych "kredytów" mija się z celem, skoro zdjęcie simlocka w komisie/serwisie jest kwestią ok 20zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Mając serwisówke i semctoola jest w stanie ściągnąć za darmo simlocka. Edytowane 4 Lutego 2007 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Przyznam, że nie do końca rozumiem Twoje zdanie. Bo to, że serwisowym i semctool'em ściągnie za darmo, to wiadomo, ale jak to się ma do DCU60 o którym piszesz na końcu zdania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Przyznam, że nie do końca rozumiem Twoje zdanie. Bo to, że serwisowym i semctool'em ściągnie za darmo, to wiadomo, ale jak to się ma do DCU60 o którym piszesz na końcu zdania? Zgadza się, skleiły mi się dwie myśli na raz i tak wyszło, poza tym wydaje mi się że do dyskusji na takie tematy jest inny temat :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Spokojnie, temat jest ok i nie trzeba go nigdzie przenosić ;) To, że w przyklejonym oprócz wyboru telefonów jest masa innych problemów, to już co innego- często trudno rozłączyć jakieś problemy z zakupami, a poza tym to już za późno na porządkowanie tamtego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...