Skocz do zawartości
miki16

Simlock Z Vodafone W Se K750i

Rekomendowane odpowiedzi

Wyślij smsa o treści "simlock" na numer 7422 (to numer vodafone). Koszt 1,22 PLN i znajdz odpowiedni temat.

Edytowane przez Soker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz kabel DCU-60 (to jest ten standardowy z zestawu na USB), to możesz spróbować to zrobić za pomocą programu DaVinci. Program jest w pewnym sensie płatny, ponieważ trzeba kupować "kredyty", żeby można coś wykonywać.

O ile mi wiadomo, to innych "domowych" metod bez kabla serwisowego nie ma.

Ale kupowanie tych "kredytów" mija się z celem, skoro zdjęcie simlocka w komisie/serwisie jest kwestią ok 20zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam, że nie do końca rozumiem Twoje zdanie. Bo to, że serwisowym i semctool'em ściągnie za darmo, to wiadomo, ale jak to się ma do DCU60 o którym piszesz na końcu zdania?

Zgadza się, skleiły mi się dwie myśli na raz i tak wyszło, poza tym wydaje mi się że do dyskusji na takie tematy jest inny temat :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie, temat jest ok i nie trzeba go nigdzie przenosić ;)

To, że w przyklejonym oprócz wyboru telefonów jest masa innych problemów, to już co innego- często trudno rozłączyć jakieś problemy z zakupami, a poza tym to już za późno na porządkowanie tamtego tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi