Blaszak Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Witam. Chce kupic wspominany milion razy zestaw Athlon 1700+ i pamiec Samsung333, po czym oczywiscie podkrecic. Czy jest jakis powod, dla ktorego powinienem kupic plyte na KT400? Czy cokolwiek mi da w porownaniu do KT333? Jak sadzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 NA moje to kup sobie płytke na nFORCE2 różnica ok 50 zeta ale sie opłaca...mysle większa część z uczestników tego forum sie ze mna zgodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Witam. Chce kupic wspominany milion razy zestaw Athlon 1700+ i pamiec Samsung333, po czym oczywiscie podkrecic. Czy jest jakis powod, dla ktorego powinienem kupic plyte na KT400? Czy cokolwiek mi da w porownaniu do KT333? Jak sadzicie? mysle że spokojnie możesz sobie zafundować coś na nforce2 albo Epoxa 8rda+ albo asusa a7n8x wersja deluxe jest wypasiona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 dokladnie zadego via tylko nForce 2!!! nie bedziesz zalowal no chyba ze posiadasz jakas plytke na kt333 wiec nie oplaca ci sie zmieniac (no chyba ze jest to ECS :lol: ) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 JA tam proponuje SOLTEKA 75FRN najtanszy z płyt na nFORCE2 i zaje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 tak soltek kosztuje 470 a 8rda 490 moje zdanie jest takie ze 100x lepiej jest dolozyc 20 pln i kupic EPOXika :twisted: pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 jak masz dobra karte dzwiekowa a kcesz wycisnac sporo z proca i pamietri to proponuje epoxa 8rda !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 NA moje to kup sobie płytke na nFORCE2 różnica ok 50 zeta ale sie opłaca...mysle większa część z uczestników tego forum sie ze mna zgodzi...Nic dodać, nic ująć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja tam na moje kt400 nie powiem zlego slowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja tam na moje kt400 nie powiem zlego slowa Zgadzam sie. Jak kupowalem swoja, to 8RDA+ staly po ok 500-550, a ja dawalem 399. I mialem placic 100pln za 100pkt w 3dmarku 2k1 lub 2-3fps w grze? Dzieki. A teraz dobre KT400 sa juz za 300-350 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja tam na moje kt400 nie powiem zlego slowa Zgadzam sie. Jak kupowalem swoja, to 8RDA+ staly po ok 500-550, a ja dawalem 399. I mialem placic 100pln za 100pkt w 3dmarku 2k1 lub 2-3fps w grze? Dzieki. A teraz dobre KT400 sa juz za 300-350 pln. po pierwsze nie porownuj solteka do epoxa. Soltek to plyty na tzw. rynek low end! Po drugie moim zdaniem oplacal sie zaplacic 100pln wiecej chocby ze wzgledu na mozliwosci o/c stabilnosc i wydajnosc. Tak sie sklada ze porownywalem te dwa chipsety (asus a7v8x vs. epox 8rda) i musze powiedziec ze asus dostal po d u p i e. Przede wszystkim dual ddr sprawil w koncu ze pamieci na platformach amd sa naprawde wydajne (oczywiscie mowie o trybie synchronicznym 166/166 chociaz w trybie asynch... tez niczego sobie) a i bez dual kt400 musi sie umyc!! po drugie mostek MCP-T daje ci soundstorma i dzwiek porownywany do SB Live'a! po trzecie locked PCI bus = no comment :twisted: i mozna by tak w nieskonczonosc wiec nie mow mi ze nie warto. p.s. poczytaj sobie testy jak nie masz okazji zobaczyc tego na zywo gdy mialem asusa na kt400 tez mowilem ze jest super niestey oklamywalem sam siebie a przekonalem sie dopiero po zmianie na nforce 2 pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...