KaxxL Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam mam taki problem ze podlaczam IRDE wykrywa ja jako USB adapter ale nie instaluje i wyskakuje ze nie moze dzialac poprawnie bo nir ma sterownikow no to instaluje te z plyty i dalej nic ani widu ani slychu nic sie nie pojawia w pasku (wyslij do czy cos) Potrzebuje do tego jakiegos programu czy cos? I jakby ktos mogl linkiem jakies inne sterowniki dac pzdr thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 a po zainstalowaniu masz ja wykryta w menadzerze urzadzen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 No właśnie, miałem podobny problem z moja irdą. Po instalacji sterowników dołączonych do urządzenia musiałem jeszcze wyszukiwać nowy sprzęt. Spróbuj tak zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 nie nie wykrywa jej w menadzerze urzadzen, wyszukiwanie sprzetu tez nie pomaga....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Mialem taki sam problem z irda, okazalo sie ze byla uszkodzona. Po wymianie nowa dziala bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 a u mnie jest taki myk, ze IRDE wykrywa zawsze, ale czesto nie pojawia sie ikonka ze urzadzenie jest w zasiegu -> nici z wysylania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Jeśli to nie przedpotopowy Windows (<XP) to nie powinno być problemu ze sterownikami, ale może spróbuj poszukać czegoś na stronie producenta. Oczywiście próbuj z innymi wyjściami USB. No i... do skutku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...