Gość Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam Czy ktoś ma zamiar w marcu wybrać się na tergi CeBIT w Hannoverze? Dobrze też, gdyby się wypowiedziały osoby w sprawie "co , gdzie i jak", czyli np. gdzie kupić bilet, czy łatwo o nocleg itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam Czy ktoś ma zamiar w marcu wybrać się na tergi CeBIT w Hannoverze? Dobrze też, gdyby się wypowiedziały osoby w sprawie "co , gdzie i jak", czyli np. gdzie kupić bilet, czy łatwo o nocleg itp. Nocleg? u rodziny albo znajomych, teraz zapomnij juz o jakimkolwiek hotelu w okolicy. No a bilet kupujesz przy wejsciu albo zamawiasz wczesniej przez neta. Prawdopodobnie ja i MaSelidlo sie wybieramy, ale to in progres :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Najprawdopodobniej też się tam pojawie, tyle że najpierw musze ustalic co z noclegiem a zapowiada się że łatwo nie będzie coś znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) @ ryba i KrisJR Gdzie Wy kupujecie bilety? Po Drugie. Żadnej rodziny nie mam w Deutschlandzie, także pozostaje tylko hotel. Będę musiał szukać gdzieś dalej od targów. Pytanie tylko jak daleko... Aha, a po ile jest bilet?? Edytowane 6 Lutego 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Bileciki zamówię wcześniej, żeby nie było poźniej problemów. Hotel myśle że w centrum miasta jakis lepszy hotel się znajdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fushigi87 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 że tak zapytam...Ile będa kosztować bilety wstępu??:> bo jakby było sensownie to można jechać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 @ ryba i KrisJR Gdzie Wy kupujecie bilety? ja od dluzszego czasu nie martwie sie ile kosztuje wstep i nocleg, jade a kto inny sie o reszte musi martwic ;) Bileciki zamówię wcześniej, żeby nie było poźniej problemów. Hotel myśle że w centrum miasta jakis lepszy hotel się znajdzie Zyjesz w zludnym matrixie, na 99% caly Hanover i bliskie okolice sa zarezerwowane od hi-endu, po totalny syf zajmowany przez polskich studentow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Zyjesz w zludnym matrixie, na 99% caly Hanover i bliskie okolice sa zarezerwowane od hi-endu, po totalny syf zajmowany przez polskich studentow. I tu się mylisz ;) W tamtym roku 10/11 marca byliśmy w Hannoverze w hotelu Congress, miejsc w cholere i nawet ceny przystępne. Edytowane 7 Lutego 2007 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 I tu się mylisz ;) W tamtym roku 10/11 marca byliśmy w Hannoverze w hotelu Congress, miejsc w cholere i nawet ceny przystępne. 2 lata temu niestety bylo inaczej i codziennie do Magdeburga dojezdzalismy (160km w jedna strone jak dobrze pamietam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 I ja się wybieram. Nocleg mam załatwiony u rodziny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Nocleg można załatwić w takim jakby schronisku dla młodziezy, koszt 9euro/noc, tutaj problemu nie ma. (20 minut drogi samochodem od miejsca imprezy) Sam nie wiem czy jechac, wielka niewiadoma, ciagle zmieniam zdanie. Edytowane 3 Marca 2007 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...