axl2000 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 jesli sa tu takie osoby bede wdzieczny za pomoc, jaka plyte wybrac by na bank grała z tymi pamięciami... przezucam sie z intela na A64 (niech powody zostaną moja tajemnicą...) i potrzebuje mobo ktora na bank bedzie grała z pamięciami goodrama...+ A64 X2 4200+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Wiem, że DFI obsługuje GR bo miałem w domu przez dwa dni GR 2x1GB DDR2 667MHz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Potwierdzam, u mnie na standardowych ustawieniach chodzą bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Również potwierdzam, że GoodRAMy nonPRO chodzą na DFI, miałem przez kilka dni i nie było problemów...(no moze poza marnym o/c, ale to wina kostek a nie samych pamięci). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 grzesiu napisał(a): Również potwierdzam, że GoodRAMy nonPRO chodzą na DFI, miałem przez kilka dni i nie było problemów...(no moze poza marnym o/c, ale to wina kostek a nie samych pamięci). dziekuje za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 A ja miałem małe problemy z GR 667, ale po zwiększeniu napięcia na 1,9V wszystko gra :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 WestCoach napisał(a): A ja miałem małe problemy z GR 667, ale po zwiększeniu napięcia na 1,9V wszystko gra :D. A te 667 jak Ci sie @ :?: Co do GR 533 to nie miałem z nimi problemów na DFI inf nf4 i Asus M2N-E nForce 570 Ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) tez moge dodac, ze nie mam problemow z non-pro goodramami 667 na dfi.. .. a z racji, ze sa na d9 to nie mam tez problemow z osiagnieciem 1000MHz 4-4-4-6 ;) Edytowane 10 Lutego 2007 przez tomos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 gigabyte na nforcie 6100 tez smiga bez problemu na goodram'ach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...