WoDzU_2 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam, mam dylemat przy wyborze płyty głównej. Zastanawiam się pomiędzy ASUSami: P5N-E SLI, P5B Deluxe, P5B Deluxe WIFI-AP, P5N32-E SLI oraz P5N32 SLI. Chodzi mi o to, żeby płyta głównie umożliwiała dobre możliwości O/C. Z góry dzięki za wszystkie sugestie. :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Jak masz dużo kasy te kup P5N32-E SLI :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 No właśnie zastanawiam się pomiędzy P5N32-E SLI a P5N-E SLI. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Kup P5N-E i dołóż do czegoś co da bardziej sensowny przyrost ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 W sumie na P5N-E SLI też o/c jest dobre, a cena ok 2x niższa od P5N32-E SLI. Kasę można przeznaczyć na coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 No i chyba tak jednak zrobię, tzn. Asus P5N-E SLI, a za resztę kasy Infinity na proca. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 A może lepiej WC?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Do WC nie jestem przekonany (tak to jest) ;). Myślę jeszcze nad P5B Deluxe... co myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Myślę jeszcze nad P5B Deluxe... co myślicie?Myślimy że Asus P5N-E SLI będzie dużo lepszym wyborem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja też się zastanawiałem między P5N-e Sli i P5B Dlx. Wybrałem P5N-e- jest tańsza, nie ma problemów z dzielnikami na pamięci, OC na niej to przyjemność ;) Obie płytki są fajne, ale u mnie przeważyło 200 zł różnicy w cenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 No skoro tak myślicie, to nie pozostaje mi nic innego, jak brać P5N-E SLI. ;) Chyba, że zamiast E6300 wezmę E4300, dołożę trochę i wezmę P5B Dlx, ale raczej P5N-E SLI. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 A ja tam wolę P5B Deluxe. Miałem podobny wybór i wybrałem właśnie ją ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 No ja jestem jeszcze na etapie planowania, więc możliwe, że wezmę P5B Deluxe. ;);) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...