cih Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Mam prośbe do wszystkich znających się na tym. Jaki mam kupic zasilacz chodzi mi o model 300W, ale jest jeden zasadniczy wymóg musi być cichy, mam już naprawde dość gryczących w komputerze wiatraków. Czy są jakieś markowe zasilacze Czy istnieją jacyś znani producenci zasilaczy, którym można zaufać (np. tacy jak w przypadku kart grafiki Leadtek, Gainward czy Asus)? Ile dobry cichy zasilacz kosztuje i gdzie można go dostać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Czy są jakieś markowe zasilacze Enermax, Fortron/Source, Chieftec, Enlight, Delta Power Supply, Antec, ostatnio HuntKey bardzo sie stara ;) Ceny - uhm od 40 euro za 350 W huntkey'a do jakis 190 euro za 500 paro W enermax'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 OK ale gdzie w Polsce można dostać taki zasilacz 40=140 zł Cena do zaakceptowania tylko gdzie go kupić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 no powiem Ci ze mam zasilacz codegena 300w w BT i musze przyznac ze jest cichutki (chyba chodzi na 7V) bo wlasciwie go nie slychac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Ja mam huntkeya 300 W za 127 zł w komputroniku. Jest cichy i ma regulacje obrotów wraz ze zmianą temperatury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 w balcie jest hunt key 350w za 200 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Polecam Hunt Key sam go mam 300wat bardzo cichy i wydajny POLECAM Wogóle go nie słychać. Można go często dostać w sklepach komputerowych lub w nowych obudowach ModeCom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Tutaj masz rade na cichy (kompletnie) zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 ja wole jednak kupic obudowe z zasilaczem odrazu za 150 zl :) z zasilaczem 300 V :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Bierz Huntkey-a prawie niesłyszalny i dobrze wychodzi cenowo a w Codegena to się lepiej nie pchaj mi się 2 zjebały :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 ja wole jednak kupic obudowe z zasilaczem odrazu za 150 zl :) z zasilaczem 300 V :) Pomysl, jezeli qpisz bude za 150 zl , to ile wart jest zasilacz w niej ? zreszta chyba miales na mysli zasilacz 300W a nie V (to minimalna roznica) w dobrym zasilaczu to 1 W najczesciej kosztuje 1 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...