Gość 7600gs Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) jamal333 napisał(a): Już podaję :D P4 2,6 512 kingstona płytka asus p4p800x Kartę kupuję ponieważ już się zaczyna era super grafy:DA na super sprzęt kasy ni ma ;] 9500 pro styknie do tego cfg - po 1-sze malo ramu (nawet do 95pro) po 2-gie proc też szemrany (no umówmy się -z tamtej minionej epoki i jeszcze do tego nei z tej stajni co trzeba) A to że mam na zbyciu taką kartę to przypadek xD :D jamal333 napisał(a): No i o to mi chodziło ;] dzięki kolego za pomoc.Kartę kupuję za miesiąc może 2 więc z ceny może coś poleci :DI se pograsz we fira na max z zaciachami co 5 sekund i podobnie w qwake'a 4 i w TCE bedzie charczeć niemiłosiernie, nawet far cry nie lubi 512 na max - powodzenia ;] a moja dezaprobata wcale nie bierze sie z tego że mam 95pro na zbyciu ;] jamal333 napisał(a): Najpierw czas na kartę a potem reszta.Karta najgorasza ze wszystkiego więc to zmienia.Next będą ramy a potem po dłuższym czasie prockowiak :DJa na max. nie chce we wszystko grać chcę żeby mi wystarczyła ta karta na 2 kolejne lata :Dprzepłacisz w tren sposób - i to sporo :] Edytowane 11 Lutego 2007 przez 7600gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamal333 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 dziadek lucek napisał(a): Bierz 7300GT bo chyba kupujesz karte na przyszłość, a 6600GT to już niestety stara karta ale nadal dobra. Lecz 7300GT pociągnie Ci gry przez dłuższy czas. Decyzja i tak należy do Ciebie to Twoja kasa w końcu.No i o to mi chodziło ;] dzięki kolego za pomoc.Kartę kupuję za miesiąc może 2 więc z ceny może coś poleci :D Najpierw czas na kartę a potem reszta.Karta najgorasza ze wszystkiego więc to zmienia.Next będą ramy a potem po dłuższym czasie prockowiak :DJa na max. nie chce we wszystko grać chcę żeby mi wystarczyła ta karta na 2 kolejne lata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamal333 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 niby dlaczego.Tego radka co ty mówisz to nie kupie bo po co jak go bede musial zmienic i nic mi nie da lepszego wiele ta karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Isildur72 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) jamal333 ja mam do sprzedania właśnie GF 6600 GT Asusa (http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=2937&katid=5&grupa=9) jeżeli jesteś zainteresowany to możemy się dogadać! Bardzo dobra karta, wiadomo, że co chwile wychodzi coś nowego i trudno to wogóle ogarnąć nie wspomnę o nadganianiu (no chyba, że śpisz na $) Edytowane 11 Lutego 2007 przez Isildur72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamal333 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 A miesiąc czasu albo 2 byś mógł poczekać.Teraz właśnie nie mam na łóżku $ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...