Skocz do zawartości
jamal333

Jaka Karta

Rekomendowane odpowiedzi

jamal333 napisał(a):

Już podaję :D

P4 2,6

512 kingstona

płytka asus p4p800x

Kartę kupuję ponieważ już się zaczyna era super grafy:DA na super sprzęt kasy ni ma ;]

9500 pro styknie do tego cfg - po 1-sze malo ramu (nawet do 95pro) po 2-gie proc też szemrany (no umówmy się -z tamtej minionej epoki i jeszcze do tego nei z tej stajni co trzeba)

A to że mam na zbyciu taką kartę to przypadek xD :D

jamal333 napisał(a):

No i o to mi chodziło ;] dzięki kolego za pomoc.Kartę kupuję za miesiąc może 2 więc z ceny może coś poleci :D

I se pograsz we fira na max z zaciachami co 5 sekund i podobnie w qwake'a 4 i w TCE bedzie charczeć niemiłosiernie, nawet far cry nie lubi 512 na max - powodzenia ;]

a moja dezaprobata wcale nie bierze sie z tego że mam 95pro na zbyciu ;]

jamal333 napisał(a):

Najpierw czas na kartę a potem reszta.Karta najgorasza ze wszystkiego więc to zmienia.Next będą ramy a potem po dłuższym czasie prockowiak :DJa na max. nie chce we wszystko grać chcę żeby mi wystarczyła ta karta na 2 kolejne lata :D

przepłacisz w tren sposób - i to sporo :] Edytowane przez 7600gs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziadek lucek napisał(a):

Bierz 7300GT bo chyba kupujesz karte na przyszłość, a 6600GT to już niestety stara karta ale nadal dobra. Lecz 7300GT pociągnie Ci gry przez dłuższy czas. Decyzja i tak należy do Ciebie to Twoja kasa w końcu.

No i o to mi chodziło ;] dzięki kolego za pomoc.Kartę kupuję za miesiąc może 2 więc z ceny może coś poleci :D

Najpierw czas na kartę a potem reszta.Karta najgorasza ze wszystkiego więc to zmienia.Next będą ramy a potem po dłuższym czasie prockowiak :DJa na max. nie chce we wszystko grać chcę żeby mi wystarczyła ta karta na 2 kolejne lata :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jamal333 ja mam do sprzedania właśnie GF 6600 GT Asusa (http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=2937&katid=5&grupa=9) jeżeli jesteś zainteresowany to możemy się dogadać! Bardzo dobra karta, wiadomo, że co chwile wychodzi coś nowego i trudno to wogóle ogarnąć nie wspomnę o nadganianiu (no chyba, że śpisz na $)

Edytowane przez Isildur72

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi