Skocz do zawartości
SpiderMAN

Pompka + standardowe gniazdo do zas monitora w zasilce

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałeś zdjęcie to sie zastanów to zwykły przedłużacz i to na dodatek podłączony do zsialacza kompa. No nieźle jak coś sie schrzani w tym czymś to cytat "GWARANTUJEMY PEŁNĄ SATYSFAKCJĘ!" jak ci 220V poleci w zasilacz od strony 5 lub 12 V zależy jak to jest sterowane. Pomyśl o konsekwencjach.

Ja nie mowie zeby to kupowac. Jednak oni sprzedaja to na masowa skale wiec chyba powinno dzialac, dlatego sie zastanawiam jak to mozna zrobic w domu. Koszt tego nie powinien przekroczyc 10-15z (a to o polowe taniej niz u nich)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałeś zdjęcie to sie zastanów to zwykły przedłużacz i to na dodatek podłączony do zsialacza kompa. No nieźle jak coś sie schrzani w tym czymś to cytat "GWARANTUJEMY PEŁNĄ SATYSFAKCJĘ!" jak ci 220V poleci w zasilacz od strony 5 lub 12 V zależy jak to jest sterowane. Pomyśl o konsekwencjach.

cóż - koziolek_pl, jeśli jest to sterowane tanim przekaźnikiem, to ... nie mam szans żeby to 220V "poleciało" na linię 12 czy też 5 V - wnoszę to patrząc na przekaźnik za 3,50 PLN o którym pisałem powyżej.

Nota bene "koszt" takiej sterowanej listwy = koszt listwy + przekaźnik (3,50) + koszt kabelka (grosze) + koszt molexa (grosze) ... i mamy "model" o obciążalności 220V 10A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi