kojeczny Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam. W związku ze zbliżającą się premierą układów z serii 8600 wypadało by zmienić MOBO a co za tym idzie grafę. Fundusze są śmieszne -60zł. Wymagania co do Mobo to standardowo PCIe oraz przynajmniej jeden port COM i LPT. Reszta sprzętu jak w sigu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Biostar NF4 A9A+7300GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 może jakieś ceny?? jak myślę 7300gt oczywiście od palita w tej cenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Biostar to za ~200zł Palit 7300GT Sonic można za ~250zł (na ddr3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 takiej odpowiedzi się spodziewałem. Ktoś ma może jakieś inne pomysły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 takiej odpowiedzi się spodziewałem. Ktoś ma może jakieś inne pomysły?? Z nowych nic lepszego nie znajdziesz. Możesz szukać okazji na allegro a wtedy taniej troche wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) Wiesz 10zł w te czy we wte nie robi różnicy. Dzięki za pomoc Edit: Tego Biostara ciężko już dostać. Może jakieś inne propozycje?? Edytowane 12 Lutego 2007 przez kojeczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...