Mate Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Czekam na opinie odośnie skompletowanych zestawików. Zestawiki na Sillicon Valley Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 A czemu zdjec nie ma czy tytlko u mnie sie nie laduja Cena rewelacja jhak na silikon bardzo bardzo Ale jaka wydajnosc bedzie nie powiem Ci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 heh... pablo163- nie wiem, czy zdajesz sobie sprawozdanie, że autor tego posta- 'Mate"- to autor tych zestawów :D A oferta bardzo ciekawa, naprawdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 co to znaczy ze na silikonie?? na jakim? kurde w ogóle nie kumam o co chodzi z tym sylikonem :8 choć WC miałem dużo bloków i sie w to bawiłem teraz FC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ceny niezle ;] ps. mate-czy wykonalbyus taki blok, jak ten, co masz najtanszy, ale w wymiarach trego na gpu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 co to znaczy ze na silikonie?? na jakim? kurde w ogóle nie kumam o co chodzi z tym sylikonem :8 choć WC miałem dużo bloków i sie w to bawiłem teraz FC :) ALE DAŁEŚ OGNIA CHŁOPIE!!! Na siliconie- znaczy na stronie, która nazywa się siliconvalley. Nie będę pisał LOL, bo nie wiem co to znaczy :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ceny niezle ;] ps. mate-czy wykonalbyus taki blok, jak ten, co masz najtanszy, ale w wymiarach trego na gpu? Dokładnie - też już o tym spominałem - bo teraz to ceny bloków na GPu są lekko nielogiczne :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 co to znaczy ze na silikonie?? na jakim? kurde w ogóle nie kumam o co chodzi z tym sylikonem :8 choć WC miałem dużo bloków i sie w to bawiłem teraz FC :) ALE DAŁEŚ OGNIA CHŁOPIE!!! Na siliconie- znaczy na stronie, która nazywa się siliconvalley. Nie będę pisał LOL, bo nie wiem co to znaczy :D :D :D fakt dal ciala i on pisz eze bawil sie w to coraz bardziej zaczynam watpic ze ma fc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 co to znaczy ze na silikonie?? na jakim? kurde w ogóle nie kumam o co chodzi z tym sylikonem :8 choć WC miałem dużo bloków i sie w to bawiłem teraz FC :) ALE DAŁEŚ OGNIA CHŁOPIE!!! Na siliconie- znaczy na stronie, która nazywa się siliconvalley. Nie będę pisał LOL, bo nie wiem co to znaczy :D :D :D lot of laughing (chyba dobrze napisalem, jak ejst blad, to sorry, ale mialem ciezki dzien :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 co to znaczy ze na silikonie?? na jakim? kurde w ogóle nie kumam o co chodzi z tym sylikonem :8 choć WC miałem dużo bloków i sie w to bawiłem teraz FC :) ALE DAŁEŚ OGNIA CHŁOPIE!!! Na siliconie- znaczy na stronie, która nazywa się siliconvalley. Nie będę pisał LOL, bo nie wiem co to znaczy :D :D :D heheheheh heheheheh ale jaja!!!. hehehe rzeczywście FIRE! ja rozkminiam jak to zrobił moze kleil bloki sylikonem :) moze bloki z sylikonu choc to nie mozliwe :). Moze cos robi jakis myk z pasta sylikonową H :). Ja nie moge ehehhehe trzeba było mówić że na krzemie :) to bym zrozumiał albo pisać silikon po angielsku :) a tu mi taka zwałe robić :). hehehehehe ROOOOOOOOOOOOOOOOOOTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Jednym słowem "kupa śmiechu" (znaczy dwoma słowami). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a rotfl, to tak w woli scislosci rolling on the flor laughing , czyli lol+przewracanie sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 co to znaczy ze na silikonie?? na jakim? kurde w ogóle nie kumam o co chodzi z tym sylikonem :8 choć WC miałem dużo bloków i sie w to bawiłem teraz FC :) ALE DAŁEŚ OGNIA CHŁOPIE!!! Na siliconie- znaczy na stronie, która nazywa się siliconvalley. Nie będę pisał LOL, bo nie wiem co to znaczy :D :D :D fakt dal ciala i on pisz eze bawil sie w to coraz bardziej zaczynam watpic ze ma fcBardziej rozbawila mnie twoja pierwsza wypowiedz niz Zxc bo on sie na pewno wyglupial, albo na prawde nie zjarzyl, a ty siedzisz moze nie dlugo na tym forum, ale jesli skladasz WC to powinienes wiedziec kto to Mate :wink: Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 :arrow: Mate - fajne zestawiki wprowadziles do oferty. w sam raz dla ludzi z niskim budzetem. rabaty tez widze znacznie wzrosly. oby tak dalej. zobaczymy jeszcze jak z wydajnoscia. zaraz zapodam kumplowi nowa oferte, poszukiwal wlasnie cos tanszego :) P.S. z tym 'silikonem' to niezly ubaw :) :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Jak już napisałem w jednym poście - ceny zestawó są atrakcyjne dla ludzi z mniejszymi portfelami. Ja osobiście nie lubię zestawów (może to uprzedzenie pochodzi od zestawów komputerowych z marketów itp.). Wolę składać sam. Coś co teraz by mi się bardzo przydało to mała miedziana chłodniczka o wymiarach 8x8 do 12x12cm (ale lepiej 8x8cm) i do tego bardzo wydajny blok z wygodną zapinką i łatwym mocowaniem węży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...