Skocz do zawartości
TwiN

Progos do skladania gazet :-]

Rekomendowane odpowiedzi

Hello :D

Wczorajszego wspaniałego dnia :P zwerbowali mnie do szkolnej gazety, oczywiście w czynie społecznym... :lol:

Niestety moje doświadczenie w tej materi jest zerowe, więc potrzebuje jakiś łatwy w obsłudze progos do skladania gazet. Nie musi mieć zaawansowanych opcji, gazeta będzie miała prostą szatę, ważniejsza jest prostota obsługi. Czekam na jakieś propozycje.

Jeśli znacie również jakieś polskie strony www traktujące o tej tematyce to rzućcie linkiem.

THX

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj niestety nic mi nie wiadomo.. ja do wszystkiego musialem dochodzic sam :( wiesz.. jak ma być prosto do MS Publisher jest dośc "prosty".. ale też cudów sie nie spodziewaj.. no i ma sporo wad.. np rozrastające sie majestatycznie wielkości plików..

PageMaker tez jest do opanowania.. przynajmniej podstawowe funkcje... ale trzeba przysiąść...

Quark to juz pelny profesjonalizm.. ale tez znać się trzeba.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zulik, wszystko będe wiedział w przyszłym tygodniu, gazetka max 10 stron, naprawde szata mało skomplikowana, myślę że czarno-biała, więc i tak fajerwerki nie mają sensu, z grafiką jestem również na bakier :roll:

Jakby coś to będę pisał...

Aha, jaki prosty program polecasz??

Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi