Kseroboy Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Planuję kupić jakąś płytę pod s754. Co polecacie do 130zł? Mam kartę na AGP więc musi obsługiwać AGP i PCI. Musi oczywiście mieć możliwość O/C. Procka już kupiłem; Semprona 2,6 No i zostaje eszcze problem wiatraczka. Jaki kupić na tego Semprona(radiator chyba tez muszę kupić jak kupiłęm sam procek)?? Koszt max 60zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Jeśli chodzi o chło0dzenie to kup AC Freezer 64 pro. A płyta to np tą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 http://allegro.pl/item165467801_gigabyte_ga_k8_ns.html http://allegro.pl/item165002775_asus_k8n_bcm_.html http://allegro.pl/item166046897__gigabyte_..._fv_gw_6u_.html A chłodzenie AC Freezer 64 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kseroboy Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 2506431[/snapback] Jeśli chodzi o chło0dzenie to kup AC Freezer 64 pro. A płyta to np tą Ty chyba nie wiesz co znaczą granice cenowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Ty chyba nie wiesz co znaczą granice cenowe... A Ty nie wiesz że warto dołożyć te 6 zł. Jak nowy jest za drogi to kup używany. Nic lepszego w tej cenie nie dostaniesz. Spytaj się kogokolwiek czy nie warto dołożyć tych 6 zł. Każdy odpowie tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Warto warto, szczególnie, że jest to tak mała kwota :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kseroboy Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 A Ty nie wiesz że warto dołożyć te 6 zł. Jak nowy jest za drogi to kup używany. Nic lepszego w tej cenie nie dostaniesz. Spytaj się kogokolwiek czy nie warto dołożyć tych 6 zł. Każdy odpowie tak samo.Nie chodziło mi o wentylator bo taki na bank zakupie, lecz o płyę która przewyższa moje możliwości cenowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Dlatego poluj na K8NS od Gigabyte'a. ew. od ASRock'a. (sam taką mam od znajomego na rocznej gwarze za 100zł :)) A freezer'a pro można mieć poniżej 60zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) Nie chodziło mi o wentylator bo taki na bank zakupie, lecz o płyę która przewyższa moje możliwości cenowe... Czemu tak uważasz?? Ja kupiłem siostrzaną płyte Neo FSR za 40 zł z niby uszkodzoną sieciówką. A taka płyta pójdzie za góra 130 zł. Nowe są za 170 właśnie na allegro. Ten gościu chce dużo za duże jeśli chodzi o kup teraz (nawet nie zwróciłem na to uwagi). A płyta fajna do OC (jak za tą kase). Zalicytuj. Może akurat nie będzie chętnych :) PS spytaj się ile gościu chce za nią od ręki. Może kupisz taniej niż te 130 zł :) Edytowane 13 Lutego 2007 przez dzikidaniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...