Lizardus Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 zrodlo: http://www.vr-zone.com/?i=4638&s=1 n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 czyżby era microna d9 miała przeminać? jak zaczną to wrzucać dooemów to jestem tymi heńkami zaintereesowany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Jedna jaskółka wiosny nie czyni a pojedyńcze parki potrafiace tak, trafiają się również wsród micronowatych pamieci. Generalnie poza duzymi taktami do ładnego screnna to takie przecietniaki. Cl3 słabo CL4 całe zastepy kosci tak potrafią No i do tego modułki 2x512MB Jednym słowem rewelacji bez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 no wiesz po hegemonii D9 na rynku top memek wchodzi nowy gracz to cos musi znaczyc dla zwyklych szarakow....dla mnie rewelacja do tego wychodzi 340$ za 2GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Poczyniają sobie całkiem nieźle. Całkiem niskonapięciowe kostki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 no wiesz po hegemonii D9 na rynku top memek wchodzi nowy gracz to cos musi znaczyc dla zwyklych szarakow....dla mnie rewelacja do tego wychodzi 340$ za 2GBNo nie wiem czy znowu taka rewelacja. 340$ za 2GB to wcale nie mało... Za mniej niz 300$ można miec b. dobre Cruciale ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...