steryd123 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 czy ktos moze wie gdzie kupic taka nagryware? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Nowej raczej nie kupisz bo juz od dawna ich nie produkuja :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Jakieś 2 miesiące temu :P była takowa w Balcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 wiem ale to najlepsze nagrywary i musze ja dostac tylko widzialem ja na www.komputronik.pl ale wolalbym normalnie kupic ja a nie przeaz neta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ja bym i tak polecal liteona :) kiedys mialem teac'a 4x12x bez rw na scsi :) jednak bardziej mi pasi liteon :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ja bym i tak polecal liteona :) kiedys mialem teac'a 4x12x bez rw na scsi :) jednak bardziej mi pasi liteon :) a w Gdyni nie ma sklepu gdzie by te TEAC`e mieli ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 w Gralu nie ma ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Możesz zajrzeć do Demo albo Abakusa (w takim baraku na 3 Maja). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Możesz zajrzeć do Demo albo Abakusa (w takim baraku na 3 Maja).a gdzie ten barak sie miesci dokladnie (a w gralu nie ma maja juz te nowe z 2mb buforem (a ich nie chce bo sa gorszej jakosci ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...