Gość santiagos Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam, Mam pilną sprawę. Trzeba mi wybrać dobry zasilacz do 70 zł do sprzetu: - A64 Orleans AM2 (podkręcam :)) - MSI K9N Neo - GF 7300 GT - nagrywarka DVD - dysk Seagate - 2 wentylki w obudowie Miałem Chiefteca 360W SF, ale się spalił. Max. to 70 zł, ale jeśli można kupić coś za nieco więcej i warto to dołożę. Dzięki za propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 hmm taki sam "Szef" -> http://allegro.pl/item165824702_chieftec_h...2_atx_360w.html ewentualnie FSP 350W/mode ModeCom 350... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość santiagos Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Zamówiłem nowszą wersję, tj. 302, a nie 202. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 to chyba źle zrobiłeś.. mam ten zasilacz (302) i pytałem już na forum czy będzie dobrze działał z nowszymi konfigami.. w odpowiedzi dowiedziałem się że ze względu na dość słabą linię 12V może nie wytrzymać podkręcania albo rozbudowy zestawu. ale może jak potestujesz wyjdzie co innego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Powinien wytrzymać przy takiej konfiguracji; pozatym autor tematu ma płytę MSI więc sobie za dużo nie podkręci :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...