_MX_ Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Cześć Wam :) Czy oplaca sie zmienic P4 2.4 (533) na nowego Celka (Cedar Mill) ??? Jak jest roznica w wydajnosci ?? Szukam testow celka i nic nie moge znalesc :( Planuje wymienic kompa i nie wiem czy jest sens dokladac ok 500 zl do C2D.... z czasem procek potanieje a i karty DX10 beda sporo tansze (jak narazie ich nie ma) Czy plyta Asus P5N-E bedzie dobrym wyborem pod celka badz c2d ?? pytam glownie o ta ze wzgledu na 2x ATA... Czy jednak wybrac cos z i965 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Z Twojego postu mało co zrozumiałem :) Kupujesz nowego kompa czy upgradujesz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_MX_ Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Z Twojego postu mało co zrozumiałem :) Kupujesz nowego kompa czy upgradujesz ?? Chce kupic nowego.... ale nie wiem czy kupic celka czy c2d... ostatnio gdzies przeczytalem ze maja sie pojawic jakies nowe c2d.... :unsure: 1. Jaka jest roznica w wydajnosci (gry kompresja itp) miedzy p4 2.4 (533) a nowymi celkami (Cedar Mill) ?? (ostatnio porownalem sobie SPi i sie troche podlamalem ze procek za 200 zl jest duzo szybszy od mojego 5-cio letniego staruszka ) :blink: 2. nV 650 vs i965 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Asus P5N-E SLI + Caleron i czekać na lepszą serię C2D... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...